Novinky

  • 26.04.2024 Good Nico Hülkenberg bude od roku 2025 jezdit za Stake F1 Team KICK Sauber.

  • 17.04.2024 Good Andretti zprovoznil menší továrnu F1 v Silverstonu

  • 12.04.2024 Bad Zemřel Ted Toleman, zakladatel týmu F1

Facebook Instagram

Manor-Marussia truchlí za Julesem Bianchim

Manor-Marussia truchlí za Julesem Bianchim

Manor-Marussia truchlí za Julesem Bianchim.

Manor vydal oficiální prohlášení věnované smrti svého bývalého jezdce, Julese Bianchiho. Podepsáno je Johnem Boothem, zakladatelem Manor Motorsport.

"Slova nedokážou popsat obrovský smutek, do kterého se náš tým ponořil dnes (v sobotu) ráno, když jsme se dozvěděli o Julesově odchodu. Zanechal v našich životech nesmazatelnou stopu a už navždy bude součástí všeho, co tenhle tým dosáhne.

Jules byl zářivým talentem a měl v tomhle sportu dokázat velké věci. Velmi by si zasloužil uspět. Byl to také nádherný člověk a zanechával skvělý dojem v lidech po celém světě. Viděli v něm totéž, co my. Že je úžasně motivovaným závodníkem a zároveň extrémně přátelským, pokorným a mimořádně přátelským člověkem schopným rozzářit naši garáž i životy.

Jsme nesmírně vděčný za to, že jsme mohli Julesovi poskytnout příležitost ukázat světu, čeho je schopen ve voze F1. Už od jeho první jízdy v předsezónním testu v roce 2013 jsme věděli, že u sebe máme mimořádně výjimečného jezdce. Bylo nám ctí nazývat ho naším závodním jezdcem, naším kolegou a samozřejmě naším přítelem.

Naše myšlenky a modlitby jsou s obdivuhodnou rodinou Bianchiových. Kvůli Julesovi vydrželi být v posledních devíti měsících mimořádně silní."