Novinky

  • 23.03.2024 Good Roman Staněk vybojoval ve sprintu v Austrálii 2. místo

  • 22.03.2024 Good Vettel bude testovat Porsche 963 LMH.

  • 22.03.2024 Good Brown má s McLarenem smlouvu do roku 2030.

Facebook Instagram

Alan McNish dostal zlatou medaili

Alan McNish dostal zlatou medaili

Současně se stal čestným členem motoristického klubu.

Skotský motoristický klub udělil Alanu McNishovi zlatou medaili, která se přiděluje těm jezdcům, jenž se zapsali do podvědomí široké veřejnosti a přispěli k rozvoji skotského motorismu. McNish se tak současně stal čestným členem klubu.

Bývalý jezdec F1 převzal medaili z rukou Sira Jackie Stewarta, který na Alanovu adresu složil poklonu: "Alan McNish patří mezi gentlemany nejen skotského, ale světového motorismu. Velmi si cením jeho píle, pracovitosti, jezdeckého talentu a především pak smyslu pro fair-play."

Allan k ocenění řekl: "Jsem velmi hrdý, že jsem se stal čestným členem tohoto klubu a ještě větší radost mám z darované medaile, kterou jsem dostal pouze jako třetí jezdec v historii. Ve Skotsku jsem už od začátku mé kariéry dostával velkou podporu. Fanoušci mi drželi palce jak během doby, kdy jsem jezdil v motokárách, tak i později. Za všechny bych chtěl jmenovat alespoň podporu Hugha McCaiga, Davida Leslieho, Sira Jackie Stewarta a samozřejmě i podporu mé rodiny," dodal Allan McNish."