Novinky

  • 12.04.2024 Bad Zemřel Ted Toleman, zakladatel týmu F1

  • 08.04.2024 Bad Další Albonovo poškozené šasi letí do Silverstonu.

  • 28.03.2024 Good Z Güntera Steinera je ambasador VC Miami.

Facebook Instagram

Villeneuve žádal o odstranění fotky z Twitteru Williamsu

Villeneuve žádal o odstranění fotky z Twitteru Williamsu

Tým jeho žádost ignoruje.

Williams a jeho zatím poslední mistr světa jsou definitivně na válečné noze. Jacques Villeneuve pracující pro televize Sky Italia a Canal+ jako expert na F1, potvrdil, že po drsné kritice Lanceho Strolla mu jeho bývalý tým zakázal vstup do svého motorhomu. Villeneuve tvrdí, že mu zákaz nevadí, beztak své bývalé kolegy nenavštěvuje.

"Neplatí mě za pomáhání mladým jezdcům. Mým úkolem je dělit se o své názory," řekl Villeneuve v rozhovoru s italskými novinami La Repubblica. "Ale před Baku mě informovali, že už nejsem vítaný. Odpověděl jsem, že jsem ani neměl potuchy, že dosud jsem byl."

Jenže to nebyl konec příběhu. Stroll v Baku nečekaně vystoupil na stupně vítězů a Williams se radoval, že nyní už i ostatní vidí, že má opět ve voze mladou hvězdu a budoucího šampiona. V nadšení zavěsil na svůj účet na Twitteru srovnání oslavujícího Strolla s dosud posledním jásajícím Kanaďanem...

Villeneuve, který se na Williams nezlobí, požadoval odstranění své fotografie. Williams se neobtěžoval s odpovědí a fotku na Twitteru naleznete i dnes.

"V první řadě to je propagační fotografie Lucky Strike (výrobce tabákových výrobků). Ale jak tomu mám vlastně rozumět? Zlobí se na mě a pak oslavují s tímhle tweetem?" diví se Villeneuve.