Novinky

  • 09.05.2024 Bad Z FIA odchází generální ředitelka, Natalie Robynová

  • 09.05.2024 Neutral Americký kongres vyšetřuje, proč Liberty odmítla Andrettiho

  • 03.05.2024 Good David Sanchez je technickým ředitelem Alpinu

Facebook Instagram

Co byste změnili na stránkách FORMULE.cz?

Co byste změnili na stránkách FORMULE.cz?

Vyjádřete svůj názor, přání, stížnosti či připomínky.

Milí čtenáři,
již prakticky tři týdny máte možnost navštěvovat internetové stránky magazínu FORMULE, absolvovali jste s námi úvodní závod sezóny Grand Prix Austrálie, dozvěděli jste se, jak se daří týmům v testech či další zajímavé informace. Máte k dispozici diskuzní fórum, které máte možnost ovlivňovat, kvalitní přehledy okruhů, jezdců, týmů a pod.

Věříme, že po třech týdnech první nadšení vystřídal střízlivý pohled na celé internetové stránky FORMULE.cz, a tak si myslíme, že je vhodná doba Vás vyzvat k tomu, abyste nám bez skrupulí sdělili své připomínky, stížnosti, přání, zkrátka co by mělo být jinak (ať už v grafice, zpravodajství, komfortu v orientaci, rychlosti stránek, služeb...), abyste naše (Vaše) stránky FORMULE.cz považovali za nejlepší.

Můžete s čistým svědomím a nepokrytecky svůj názor vyjádřit do diskuze pod článkem, případně zaslat e-mail na adresu formule@formule.cz. (Buďte ovšem konstruktivní, za připomínku, že Tomáš Richtr se holí jen jednou týdně, Vám sice poděkujeme, ale asi s tím nic nesvedeme    ).

Děkujeme.
Redakční tým FORMULE.cz