Novinky

  • 17.04.2024 Good Andretti zprovoznil menší továrnu F1 v Silverstonu

  • 12.04.2024 Bad Zemřel Ted Toleman, zakladatel týmu F1

  • 08.04.2024 Bad Další Albonovo poškozené šasi letí do Silverstonu.

Facebook Instagram

Formule 1 budou letos jezdit v Chicagu i Los Angeles

Formule 1 budou letos jezdit v Chicagu i Los Angeles

Liberty Media pokračuje v propagačních akcích

I přes ne zcela průkazný přínos hodlá Liberty Media pokračovat v propagačních akcích, majících za cíl popularizovat formuli 1 v široké veřejnosti.

Vedle již anoncovaného show v Šanghaji, spojeného s oslavou tisící velké ceny, se podobná představení letos uskuteční ještě v Chicagu, Los Angeles a v zatím blíže nespecifikované lokalitě v Brazílii. Rovněž termíny nebyly prozatím oznámeny.

Rámcový program bude víceméně všude stejný – demonstrační jízdy se staršími monoposty F1, živá muzika a přítomnost VIP hostů.

Chceme přinést fanouškům další zážitky a najít nové cesty, jak jich ještě více získat. K tomu je bezpodmínečně nutné, abychom se představili ve velkých městech,“ uvedl marketingový ředitel F1 Sean Bratches.

 

Takto loni řádily vozy F1 v ulicích Miami

 

Konkrétně v Šanghaji budou jezdit v parku Xintiandi domácí závodník Guanyu Žou s Renaultem E20 z roku 2012 a Britka Jessica Hawkinsová s ještě o rok starším Sauberem C30. Vstup bude zdarma.

K podobné iniciativě přistoupila Liberty Media již v uplynulých dvou letech. Zejména doprovodné projekty k VC Francie a Itálie, realizované v Marseille a Miláně, však byly spíše propadákem. Většího ohlasu došla prezentace ve floridském Miami.