Novinky

  • 28.03.2024 Good Z Güntera Steinera je ambasador VC Miami.

  • 23.03.2024 Good Roman Staněk vybojoval ve sprintu v Austrálii 2. místo

  • 22.03.2024 Good Vettel bude testovat Porsche 963 LMH.

Facebook Instagram

Vettel není nijak zázračně rychlý, míní Verstappen

Vettel není nijak zázračně rychlý, míní Verstappen

Už ho porazil Ricciardo a teď mu dělá problémy Leclerc

Nepříliš lichotivě se Max Verstappen vyjádřil na adresu Sebastiana Vettela. Samozřejmě ho respektuje, vždyť je to čtyřnásobný mistr světa, ale o jeho závodní rychlosti nemá vysoké mínění. Ve Ferrari mu dělá problémy mladý Charles Leclerc a přitom to není poprvé, co se Němec ocitl v takové situaci. U Red Bullu byl v roce 2014 horší než vycházející hvězda Daniel Ricciardo. Tentýž Ricciardo, kterého Verstappen loni porazil na body i ve srovnání kvalifikačních výsledků…

"Nikdy jsem nepochyboval o tom, zda je Vettel dobrým jezdcem. Získal čtyři mistrovské tituly," cituje Nizozemce La Gazzetta dello Sport. "Nicméně, ani od něj nikdy nečekám zázraky. I kvůli tomu, že ho Daniel Ricciardo porazil, když byli spolu u Red Bullu. Leclerc to nyní pouze potvrzuje, pěkně mu zatápí."

To Verstappen se nebojí nikoho. Red Bull tvrdí, že od něj Ricciardo utekl. Proto je nyní ve dvojici s Pierrem Gaslym, ale on by v týmu klidně uvítal třeba i Lewise Hamiltona.

"Pokud bude možnost závodit s Leclerkem za jeden tým, tak se výzvy určitě nezaleknu. A platí to i pro Hamiltona. Nedávno vyhrál pátý titul, ale to na věci nic nemění," prohlásil sebevědomě.