Novinky

  • 26.04.2024 Good Nico Hülkenberg bude od roku 2025 jezdit za Stake F1 Team KICK Sauber.

  • 17.04.2024 Good Andretti zprovoznil menší továrnu F1 v Silverstonu

  • 12.04.2024 Bad Zemřel Ted Toleman, zakladatel týmu F1

Facebook Instagram

Hamilton nepopřel, že se sešel s Elkannem

Hamilton nepopřel, že se sešel s Elkannem

Ferrari ho prý chce získat pro sezonu 2021

Na tiskové konferenci po závodě stála Hamiltonova vcelku fádní jízda za vítězstvím na okruhu Yas Marina v pozadí. Novináře mnohem více zajímalo, zda se staronový mistr světa sešel s nejvyšším představitelem koncernu Fiat (do nějž patří i Ferrari) Johnem Elkannem, a to dokonce dvakrát.

Ve svém včerejším vydání to napsala italská Gazetta dello Sport. Celou story nastartovala vcelku nevinná zmínka Mattei Binotta na páteční tiskovce, že by byl šťastný, pokud by Hamilton byl pro rok 2021 volný. 

Uvažuje Hamilton o tom, že by stříbrnou vyměnil za rudou?

Má Lewis skutečně zaječí úmysly nebo jde jen o chytře zvolené téma pro překlenutí zimní přestávky? Jasné je, že šampion za Mercedes pojede i napřesrok, ale co v sezoně 2021?

První poznatek z dneška – Hamilton pověsti o schůzce nedementoval. „Co se odehraje za zavřenými dveřmi, má za nimi i zůstat. Z toho nedělám výjimku,“ prohlásil.

Druhý poznatek z dneška – Hamilton jasně neprohlásil, že v Mercedesu zůstane do konce kariéry: „Momentálně o ničem jiném neuvažuji. Na tom se ani teď nic nemění. Člověk se musí vždy včas rozhodnout, co je pro jeho budoucnost nejlepší.“