Novinky

  • 28.03.2024 Good Z Güntera Steinera je ambasador VC Miami.

  • 23.03.2024 Good Roman Staněk vybojoval ve sprintu v Austrálii 2. místo

  • 22.03.2024 Good Vettel bude testovat Porsche 963 LMH.

Facebook Instagram

Honda splnila všechny sliby

Honda splnila všechny sliby

Verstappenův optimismus roste

Dnes tu máme další pochvalu z úst Maxe Verstappena směrem k Hondě, a to zcela zásadní. Mladá hvězda se s ní nebojí vyrazit do boje o mistrovský titul, přičemž nezapomíná připomenout, že s motory a podporou Renaultu nikdy nebyla zdaleka tak spokojená.

"Pro mě bylo nejdůležitější, že jsme měli spolehlivý motor. To se o nás předtím říct nedalo. Letos ani jedno moje odstoupení ze závodu nebylo zapříčiněno Hondou," řekl Verstappen.

"Bez spolehlivého motoru se o titul mistra světa bojovat nedá. Opravdu žasnu nad možnostmi Hondy. Udělá pro vás všechno, neexistují hranice. Spolu disponujeme velkým potenciálem. Mohu říci, že všechny cíle, všechny sliby byly letos splněny a překonány. Jsem rád, že se povedlo prodloužit partnerství, a doufám, že příští rok bude ještě lepší.

Mercedes zůstal dominantním týmem a my jsme zaostávali, protože vůz v několika oblastech nebyl tak dobrý. Myslím, že i na straně motoru ještě může dojít ke zlepšení. Všichni ještě máme na čem pracovat. Cílem není dostat se na úroveň Mercedesu, chceme se dostat před něj. Všichni zde chtějí vyhrávat, máme mentalitu vítězů a hodláme vrátit zpět časy, kdy Red Bull dominoval F1. Pracujeme na tom, abychom příští rok vyhráli více závodů, což by mělo také znamenat zapojení se do boje o titul."

Bude Honda opravdu prvním pokořitelem Mercedesu, jak před lety tvrdil Fernando Alonso?