Novinky

  • 03.05.2024 Good David Sanchez je technickým ředitelem Alpinu

  • 29.04.2024 Neutral Rozhodnutí o změně bodovacího systému bylo odloženo

  • 26.04.2024 Good Nico Hülkenberg bude od roku 2025 jezdit za Stake F1 Team KICK Sauber.

Facebook Instagram

Oslavte tisící velkou cenu Ferrari!

Oslavte tisící velkou cenu Ferrari!

Exkluzivní zájezd do Maranella, Modeny, Fiorana a Imoly

Cestovní kancelář Prima Italia se dlouhodobě specializuje na zájezdy na velké ceny F1. Ze známých důvodů se bohužel v tomto roce nerealizoval dosud ani jediný. Pro věrné fanoušky nicméně nyní připravila možná i více než plnohodnotnou náhradu.

Při příležitosti tisící účasti vozů Ferrari v závodě MS F1 se uskuteční cesta do království vzpínajícího se koníka. Program je skutečně exkluzivní. Autobusové putování ve dnech 11. až 14. září totiž zahrnuje exkurzi do továrny Ferrari v Maranellu, prohlídku firemních muzeí v Maranellu a Modeně, stejně jako projížďky po testovací trati Scuderie ve Fioranu a po okruhu v Imole (včetně zastávky u pomníku Ayrtona Senny)! 

Součástí programu je i projížďka po okruhu v Imole. Foto: Prima Italia

Bonusy jsou návštěva San Marina a závěrečné společné posezení u přímého přenosu z VC Toskánska v Mugellu. Ve hře nicméně stále zůstává možnost, že na tuto akci bude přece jen umožněn divákům vstup. Potom by televizi nahradilo sledování dění na dráze přímo z tribuny.

Cena na osobu činí 9750 Kč. Prima Italia garantuje v případě zrušení zájezdu z bezpečnostních důvodů stoprocentní vrácení platby. Epidemiologická situace v Itálii je však momentálně velmi dobrá.

Bližší informace jsou zveřejněny zde.

Zdroj: Prima Italia, úvodní foto: Prima Italia