Novinky

  • 26.04.2024 Good Nico Hülkenberg bude od roku 2025 jezdit za Stake F1 Team KICK Sauber.

  • 17.04.2024 Good Andretti zprovoznil menší továrnu F1 v Silverstonu

  • 12.04.2024 Bad Zemřel Ted Toleman, zakladatel týmu F1

Facebook Instagram

Bude mít Leclerc vlastní módní značku?

Bude mít Leclerc vlastní módní značku?

Hamilton je mu vzorem.

Je dost dobře možné, že v budoucnu v obchodech narazíme na módní značku Charlese Leclerka. Nebyl by průkopníkem spojení výjimečných výkonů v kokpitu vozu F1 a předváděcích mol. Úřadující šampion Lewis Hamilton má vlastní módní řadu v nabídce značky Tommy Hillfiger. Příští rok se do pole F1 vrátí Fernando Alonso s vlastní značkou Kimoa. Navíc Leclerc se nejen rád stylově obléká, ale dokáže dát na papír i vlastní nápady.

"Mám rád módní návrhářství. Láká mě hlavně jeho tvůrčí element," řekl závodník Ferrari v rozhovoru pro oficiální web F1. "Dovedu udělat skice, ale netroufám si navrhnout vlastní kolekci. Nejsem v tom tak dobrý. Mám jasnou představu o tom, co by se mi líbilo, ale nejsem na úrovni, abych sám dokázal dát dohromady kompletní design.

S Lewisem jsme na tohle téma sice mluvili, ale jen krátce. Gratuloval jsem mu, když byla představena jeho nová kolekce. Se značkou spolu skvěle pasují, obdivuji to. Určitě bych rád v budoucnu zkusil něco podobného."

Leclerc je teď skromný, ale není těžké si představit, že se v budoucnu "nechá přemluvit" a pár kousků do své kolekce sám navrhne. Zatím má pouze soukromou sbírku ve svém iPadu, kterou rozšiřuje během delších letů.

"Dobře se přitom odreaguji. Zcela při tom zapomenu na závodění, což je jen dobře. V minulosti jsem měl tento problém. Nedokázal jsem přestal myslet na věci kolem závodění. Teď mi pomáhají móda a hudba. Jsem rád kreativní, díky tomu dokážu na nějaký čas zapomenout na F1," uvedl.

Kdyby Leclerc sám předváděl svou módní značku, měla by veliký úspěch...

... anebo také ne. Foto: Charles Leclerc

Zdroj: Formula 1, úvodní foto: Ferrari