Novinky

  • 26.04.2024 Good Nico Hülkenberg bude od roku 2025 jezdit za Stake F1 Team KICK Sauber.

  • 17.04.2024 Good Andretti zprovoznil menší továrnu F1 v Silverstonu

  • 12.04.2024 Bad Zemřel Ted Toleman, zakladatel týmu F1

Facebook Instagram

Leclerca v Itálii okradli

Leclerca v Itálii okradli

Přišel o hodinky v hodnotě milionů korun.

Jezdec Ferrari byl v pondělí v Itálii nenápadně okraden šikovným zlodějem vydávajícím se za fanouška. Charles Leclerc a jeho trenér Andrea Ferrari se kolem desáté večer vraceli domů do města Viareggio, když je oslovila skupinka lidí prosících o autogram a selfie. Teprve když se od nich monacký závodník osvobodil, uvědomil si, že na ruce už nemá své moc drahé hodinky.

Značka hodinek Richard Mille již léta sponzoruje Ferrari, ale její výrobky jsme mohli vidět i na rukou jezdců McLarenu nebo Haasu. O drahé hodinky této značky loni přišel Lando Norris, když se šperku v hodnotě 50 tisíc amerických dolarů vzdal před stadionem Wembley pod hrozbou násilí jen krátce poté, co viděl finále fotbalového Mistrovství Evropy 2020. Možná i tento zážitek mu pomohl s rozhodnutím přestěhovat se do Monaka.

Z finančního hlediska však byla Norrisova ztráta v porovnání s Leclercovou malá. Leclercovy hodinky prý mají hodnotu 320 tisíc dolarů, což je zhruba 7,8 milionu korun.

Via Salvatori se každou noc noří do naprosté tmy,“ kritizuje Andrea Ferrari skrze Instagram. „Upozorňujeme na to celé měsíce. V pondělí nás tam okradli. Teď už se s tím veřejným osvětlením konečně něco udělá? Kamarád by to chtěl vědět.

Hodinky z kokpitu F1 se ztratily v tmavých uličkách. Foto: Ferrari

Zdroj: f1i, úvodní foto: Ferrari