Novinky

  • 26.04.2024 Good Nico Hülkenberg bude od roku 2025 jezdit za Stake F1 Team KICK Sauber.

  • 17.04.2024 Good Andretti zprovoznil menší továrnu F1 v Silverstonu

  • 12.04.2024 Bad Zemřel Ted Toleman, zakladatel týmu F1

Facebook Instagram

Jezdci Sauto.cz Racing týmu na ČT v přímých vstupech Studia6

Jezdci Sauto.cz Racing týmu na ČT v přímých vstupech Studia6

MMČR - Jarní cena Masarykova okruhu v Brně.

Již jen hodiny dělí účastníky Mezinárodního mistrovství ČR v závodech automobilů na okruzích - Divize 4 od začátku prvního kvalifikačního tréninku Jarní ceny Masarykova okruhu 2009. Diváci České televize budou mít v pátek ráno jedinečnou příležitost nahlédnout do zákulisí Sauto.cz Racing Teamu. Reportérka Studia 6 se v pátek 24. dubna vydá přímo na brněnský autodrom a živě vyzpovídá známé automobilové závodníky Tomáše Engeho, Petera Koxe a Stefana Mückeho. Ve druhém vstupu pak nahlédne přímo do boxu, kde se již jezdci budou připravovat na svůj start s novými závodními speciály Mercedes-Benz C-Klasse AMG DTM.

Poprvé se redaktorka České televize Lenka Tichá z Masarykova okruhu živě přihlásí do vysílání Studia 6 (na programech ČT1 a ČT24) v 7.50 hod, kdy si s jezdci pohovoří mj. o nových vozech, které má Sauto.cz Racing Team pro letošní sezonu k dispozici; o vztahu Petera Koxe k brněnskému okruhu, na jehož trati v minulosti vybojoval řadu vynikajících výsledků; a se Stefanem Mückem a Tomášem Engem se ohlédne také za obrovským úspěchem, kterého před třemi týdny dosáhli vítězstvím s továrním vozem Aston Martin LMP1 a dalším českým pilotem Janem Charouzem v závodě 1000 km Katalánska.

Podruhé se diváci dostanou na Masarykův okruh díky přímému vstupu Studia 6 (program ČT24) v 10.10 hod, kdy se reportážní štáb vydá přímo do boxu Sauto.cz Racing Teamu. Fanoušci tak budou mít příležitost nahlédnout do zákulisí špičkového týmu, který letos v MMČR obhajuje tři tituly (celkové vítězství v MMČR D4 v hodnocení jezdců, celkové vítězství v MČR ve vytrvalostních závodech D4 nad 3500 ccm a celkové vítězství v MČR D4 v poháru týmů).

Stefan Mücke a Tomáš Enge při závodě 1000 km Katalánska 2009