Novinky

  • 09.05.2024 Bad Z FIA odchází generální ředitelka, Natalie Robynová

  • 09.05.2024 Neutral Americký kongres vyšetřuje, proč Liberty odmítla Andrettiho

  • 03.05.2024 Good David Sanchez je technickým ředitelem Alpinu

Facebook Instagram

EJ Viso blízko dohodě s KV Racing

EJ Viso blízko dohodě s KV Racing

Společný test v Sebringu dopadl dobře.

Pondělní test stáje KV Racing Technology s EJ Visem v Sebringu zdá se dopadl dobře a Venezuelan a stáj vedená Kevinem Kalhovenem a Jimmym Vasserem nyní jednají o dalších plánech. Viso by se měl objevit příští týden při oficiálních testech IndyCar v alabamském Barber Motorsports Parku.
V pondělí Viso pro KV Racing Techlonogy najel 103 bezproblémových kol, což odpovídá vzdálenosti 171 mil. Visův nejlepší čas byl 53,89 sekund. Pro KVRT to byl první mimosezónní test. Viso již jednou tuto zimu testoval, pro stáj Dreyer & Reinbold Racing.
„KV Racing Technology mělo dnes úspěšný test a jsem velmi potěšen tím, jak tým a EJ pracovali,“ řekl generální manažer KVRT Mark Johnson. „Byl to náš první předsezónní test a proběhl bez komplikací. Tým udělal skvělou práci při přípravě vozu a vše bylo bezchybné. Inženýrská část týmu měla dobrý plán a zvládli jsme udělat vše, co bylo na našem check-listu. Také musím pochválit EJe za práci, kterou odvedl. Byl to jeho první test s naším týmem a choval se naprosto profesionálně, dobře se mu spolupracovalo s našimi inženýry. Díky jeho zpětné vazbě a plánu našich inženýrů jsme získali cenná data.“
Spokojenost s testem vyjádřil i Viso. Spolumajitel stáje Jimmy Vasser v úterý odletěl do Tokia, což podpořilo spekulace, že stále trvá možnost, že by KV Racing nasadila vůz i pro Takumu Sata.