Novinky

  • 03.05.2024 Good David Sanchez je technickým ředitelem Alpinu

  • 29.04.2024 Neutral Rozhodnutí o změně bodovacího systému bylo odloženo

  • 26.04.2024 Good Nico Hülkenberg bude od roku 2025 jezdit za Stake F1 Team KICK Sauber.

Facebook Instagram

Sponzor Boost Mobile se vrací k Andretti Autosport

Sponzor Boost Mobile se vrací k Andretti Autosport

Sponzorovat bude vůz Adama Carrolla

Společnost Boost Mobile, od loňského závodu v Indianapolis do konce sezóny hlavní sponzor vozu Danici Patrick, se vrátí k Andretti Autosport. A to jak jako vedlejší sponzor na voze Patrick (primárním je firma Go Daddy – dojde tedy k výměně pozic mezi těmito společnostmi, protože loni byl hlavním sponzorem Boost Mobile a Go Daddy vedlejším), tak především jako sponzor vozu (číslo dosud nebylo oznámeno) Adama Carrolla. Závodník z Britských ostrovů bude debutovat v IndyCar při závodě ve Watkins Glen, což je doposud jediný potvrzený závod, ovšem lze očekávat, že se Carroll v Dallaře ještě letos sveze.
Boost Mobile je dceřinou společností Sprint Nextel (mimochodem sponzor hlavní série NASCAR Sprint Cup) zaměřenou na předplacené mobilní služby. Sesterskou společností je Virgin Mobile USA odkoupená Sprint Nextelem letos od Bransonovy Virgin Group. Virgin Mobile USA se objeví v Indianapolis jako vedlejší sponzor na krytu motoru vozu Ryana Hunter-Reaye.
Hunter-Reay má sponzorské peníze od IZOD zajišťující start pouze do závodu v Texasu první červnový víkend. Michael Andretti je optimistický v otázce, jestli se podaří sehnat peníze i na zbytek sezóny. Dokonce prozradil, že cítí pro Ryana dobrou příležitost i pro sezónu příští.