Novinky

  • 09.05.2024 Bad Z FIA odchází generální ředitelka, Natalie Robynová

  • 09.05.2024 Neutral Americký kongres vyšetřuje, proč Liberty odmítla Andrettiho

  • 03.05.2024 Good David Sanchez je technickým ředitelem Alpinu

Facebook Instagram

Vstupenky na VC Kanady jsou letos vyprodané

Vstupenky na VC Kanady jsou letos vyprodané

Návrat závodu v Montréalu slaví u diváků maximální úspěch.

Vstupenky na letošní Velkou cenu Kanady byly kompletně vyprodány. Kanadští fanoušci tak jasně dali najevo, že návrat závodu Formule 1 na okruh Gillese Villeneuvea velice oceňují.

Organizátoři proto neváhali a už začali s předprodejem vstupenek na Velkou cenu Kanady 2011, přičemž až do července ponechají jejich cenu na letošní úrovni.

Promotér závodu, Francois Dumontier z Octane Racing Group, řekl, že v Montréalu se zájem o Formuli 1 plně projevil hned poté, co byl jeho návrat do kalendáře oznámen.

"Ohlas veřejnosti nás samozřejmě velice těší," řekl Dumontier. "Místní fanoušci, samozřejmě hrdí na svou velkou cenu, rychle zareagovali, když jsme loni v prosinci oznámili prodej vstupenek, a brzy jsme si uvědomili, že nenechají ležet ladem to, co oceňují.

V následujících měsících jsme pak obdrželi obrovský ohlas zahraničních fanoušků, což nás mile překvapilo. Náš prodej vstupenek do Evropy byl výjimečný, je to důkaz přitažlivosti našeho závodu pro tradiční trh Formule 1.

Tisíce příznivců, kteří léta sledovali Velkou cenu Kanady přenášenou z okruhu Gillese Villeneuvea, se nyní chystají překonat oceán, aby viděli velkou cenu Formule 1 ve stylu Montréalu. My je zde vítáme, stejně jako všechny ostatní fanoušky, s radostí a otevřenou náručí. A vyzývám obyvatele Montréalu, aby udělali to samé."