Novinky

  • 09.05.2024 Bad Z FIA odchází generální ředitelka, Natalie Robynová

  • 09.05.2024 Neutral Americký kongres vyšetřuje, proč Liberty odmítla Andrettiho

  • 03.05.2024 Good David Sanchez je technickým ředitelem Alpinu

Facebook Instagram

Paul Tracy nejspíš u Dreyer & Reinbold ve Watkins Glen

Paul Tracy nejspíš u Dreyer & Reinbold ve Watkins Glen

Místo u stejného týmu si nejspíš podrží i Rahal

Volné místo u Dreyer & Reinbold Racing po zraněném Conwayovi láká. Po Scheckterovi a Rahalovi by majitelé týmu Dennis Reinbold a Robbie Buhl rádi ulovili další velkou rybu. Přímo velrybu. Přestože má potvrzené starty v kanadských závodech za tým KV Racing Technology, prozradil během minulého týdne přes svůj twitterový účet kanadský šampion CART z roku 2003, že ve Watkins Glen pojede, ale nebude to za KV. Za KV Racing Technology startoval loni v Indianapolis (letos se nekvalifikoval), Watkins Glen, Torontu, Edmontonu a v Ohiu jako záskok za Moraese. Krom toho přidal start v Milwaukee u Foytova týmu jako záskok za zraněného Meiru.
Za koho bude startovat ve Watkins Glen bylo nasnadě. Dreyer & Reinbold Racing má zaplacený vůz od sponzorů Dad Root´s Beer a Roll Coater a může si vybírat jezdce. Navíc ve druhém voze má zkušeného Justina Wilsona, mimochodem vítěze loňského podniku ve Watkins Glen. Zdá se, že tým bude ve Watkins Glen v dobré formě, Wilson navíc letos již dvakrát dojel závod jako druhý.
Spolumajitel týmu Robbie Buhl potvrdil pro deník IndyStar, že o Tracyho start usilují: „Jednáme v režimu „velké pravděpodobnosti“.“ Ale ačkoliv to tým ještě oficiálně nepotvrdil, tak Tracy už podle všeho smlouvu podepsal.
U televize nemusí skončit ani Graham Rahal. Tým se snaží zajistit možnost nasadit i třetí vůz, konkrétně číslo 23 použité Anou Beatriz v Sao Paulu a Scheckterem v Indianapolis.
„Nebráníme se tomu, nasadit třetí vůz,“ dodal Buhl, „Snažíme se přijít na to, co je nejlepší pro naše partnery.“