Novinky

  • 09.05.2024 Bad Z FIA odchází generální ředitelka, Natalie Robynová

  • 09.05.2024 Neutral Americký kongres vyšetřuje, proč Liberty odmítla Andrettiho

  • 03.05.2024 Good David Sanchez je technickým ředitelem Alpinu

Facebook Instagram

V Ohiu se některé vozy představily v nových barvách (foto)

V Ohiu se některé vozy představily v nových barvách (foto)

Honda Indy 200 – Netradiční zbarvení vozů

Nejenže je na trati u města Lexington družina IndyCar Series velmi početná, ale navíc se představují dva úplní nováčci (Hildebrand a Dracone) a spousta jezdců více či méně upravila zbarvení svých monopostů. Abychom vám usnadnili sledování nedělního přenosu, přinášíme vám tento fotospeciál.

JR Hildebrand - #24 Dreyer & Reinbold Racing

Loňský šampion Hildebrand odstartuje do svého prvního závodu v IndyCar. Zaskakuje za Conwaye, ale jeho vůz bude v černožlutém zbarvení sponzora Roll Coater (Conway většinou řídil žlutomodrý monopost Dad´s Root Beer).

 

Marco Andretti - #26 Andretti Autosport

Místo energetického nápoje Venom Energy tentokrát Marco pojede v červenomodrobílém voze propagujícím obchodní řetězec Meijer. Tuto společnost příležitostně alespoň jednou do roka Andretti vozí na svém voze už několik sezón

 

Adam Carroll - #27 Andretti Autosport

Carrollův vůz obstarává Andretti Autosport společně s týmem AFS Racing závodícím v Indy Lights. A právě v barvách společnosti Automatic Fire Sprinklers vyrábějících protipožární ochranné systémy pojede Carroll. AFS Racing a Automatic Fire Sprinklers patří stejnému majiteli.

 

Francesco Dracone - #34 Conquest Racing

Italský závodník Dracone pojede poprvé v kariéře v IndyCar. U Conquest Racing nahradí Maria Romanciniho, kterému došly peníze. Vůz ale příliš nezmění barevné schéma, jen přibudou Draconeho sponzoři Halkin Jet a La Pasta

 

Jay Howard - #66 Sarah Fisher Racing

Poprvé mimo ovál se představí bývalý šampion Indy Lights Jay Howard. Bíložlutý vůz Service Central ale letos už řídil v Kansasu, Indianapolis a Texasu. 

 

Alex Tagliani - #77 FAZZT Race Team

Tagliani se po dvou závodech v barvách Hot Wheels vrací k tradičnímu zbarvení FAZZT Race Team. Ale má nového hlavního sponzora na bočnicích. Bohužel IndyCar zatím nenabídla ve fotogalerii lepší snímek.

 

Graham Rahal - #02 Newman/Haas Racing

Rahal speciálně pro tento závod, pro něj domácí, řídí vůz sponzorovaný stejnou společností jako Howardův vůz, ale propagující jinou značku. Příště se opět vrátí k fialovobílým barvám dietního programu Quick Trim.