Novinky

  • 09.05.2024 Bad Z FIA odchází generální ředitelka, Natalie Robynová

  • 09.05.2024 Neutral Americký kongres vyšetřuje, proč Liberty odmítla Andrettiho

  • 03.05.2024 Good David Sanchez je technickým ředitelem Alpinu

Facebook Instagram

Dan Wheldon se soudil s Panther Racing

Dan Wheldon se soudil s Panther Racing

Přesto tým naznačil možnost, že se Brit příští rok vrátí.

Zajímavě se vyvíjí situace ohledně Dana Wheldona a týmu Panther Racing. Americká média včera odhalila zprávu, že Wheldon zažaloval prostřednictvím své společnosti DW Motorsports  tým Panther Racing o neuhrazené cestovní náhrady a část platu. Za dvě sezóny, kdy Wheldon závodí za Panther Racing, mělo jít o dva a půl milionu dolarů. Soudní pře začala již 18. srpna a soud v Marion County rozhodl včera
Wheldon ani John Barnes z týmu Panther Racing neřekli, jak soud dopadl. Ovšem Wheldonův agent Adrian Sussman přišel se zajímavou zprávou. Společně s Johnem Barnesem z Panther Racing pracují na hledání možnosti, jak pokračovat v příští sezóně ve spolupráci, což je zatím naprosto v rozporu se zprávami, které i samotný Wheldon v předcházejících týdnech pouštěl do světa.
John Barnes potvrdil, že by v příští sezóně chtěl mít poprvé od roku 2005 pravidelně na startovním roštu dva vozy. Pokud by v jednom skončil Justin Wilson a že se to zdá čím dál více pravděpodobné, vznikl by u Panther Racing velmi silný tandem prověřeného oválového specialisty (Wheldon) a jezdce, který bojuje na okruzích o vítězství v jakémkoliv voze (Wilson).