Novinky

  • 03.05.2024 Good David Sanchez je technickým ředitelem Alpinu

  • 29.04.2024 Neutral Rozhodnutí o změně bodovacího systému bylo odloženo

  • 26.04.2024 Good Nico Hülkenberg bude od roku 2025 jezdit za Stake F1 Team KICK Sauber.

Facebook Instagram

Sarah Fisher nejspíš ukončí aktivní jezdeckou kariéru

Sarah Fisher nejspíš ukončí aktivní jezdeckou kariéru

Sarah se bude soustředit na provoz svého týmu.

Sarah Fisher, která v pondělí oslaví třicáté narozeniny, prozradila listu Indianapolis Star, že vážně zvažuje ukončení jezdecké kariéry. Má k tomu prostý důvod: Chce se soustředit na budování svého týmu, a aby se tým zlepšoval, potřebuje startovat pravidelně, což si Sarah uvědomuje, že není ideální osobou, aby seděla v kokpitu ve všech závodech.
„Je to proto, že okruhy nejsou má silná stránka, takže já to být nemůžu.“ Řekla Sarah poté, co prozradila, že informovala svého primárního sponzora Dollar General, že tým potřebuje startovat pravidelně.
Fisher zvažuje pověšení helmy na hřebík nebo start v některých závodech na oválech, samozřejmě včetně Indy. Ale na druhou stranu si uvědomuje, že by ji to rozptylovalo od řízení týmu a shánění sponzorů.
„Moc se bavím řízením těchto vozů, ale musím se podívat na svou kariéru s odstupem. Nemůžu být sobecká a být pořád ve voze. Musím udělat to nejlepší, aby tento tým fungoval.“
Kariéra Sarah Fisher v IndyCar trvá jedenáct let. Představila se poprvé v roce 1999 ve voze Walker Racing. Jako manažerka má spoustu možností, koho posadit do vozu. Volní jsou Oriol Servia, Bruno Junqueira, Townsend Bell či Buddy Rice.