Novinky

  • 09.05.2024 Bad Z FIA odchází generální ředitelka, Natalie Robynová

  • 09.05.2024 Neutral Americký kongres vyšetřuje, proč Liberty odmítla Andrettiho

  • 03.05.2024 Good David Sanchez je technickým ředitelem Alpinu

Facebook Instagram

Penske přetáhl Andrettimu dalšího sponzora – IZOD

Penske přetáhl Andrettimu dalšího sponzora – IZOD

Bude primárním sponzorem Briscoea v Indianapolisu

Roger Penske v poslední době představuje jednoho sponzora svého týmu za druhým a během pěti dnů představil dva sponzory, kteří v roce 2010 sponzorovali tým Andretti Autosport, obchodní řetězec Meijer a oděvní značku IZOD. Oba sponzoři sice nebudou sponzorovat jeden vůz celou sezónu, ale především v případě IZOD půjde o celkem signifikantní zapojení. Ryan Briscoe bude červený vůz IZOD řídit při pětistovce v Indianapolis, finále sezóny (ať už bude kdekoliv) a v několika dalších závodech.
Kromě toho ovšem IZOD bude vyobrazen na všech Penskeho monopostech. IZOD se v IndyCar začal angažovat v červenci 2008. Nejprve se stal oficiálním dodavatelem oblečení pro IndyCar Series, Indianapolis Motor Speedway a Firestone Indy Lights. Sponzoroval i Ryana Hunter-Reaye v týmech Vision Racing a AJ Foyt Enterprises, Hunter-Reay byl reklamní tváří IZOD. V letošním ročníku se poprvé stal titulárním sponzorem IndyCar Series, Hunter-Reaye prosadil k Andretti Autosport a v Long Beach se dočkali prvního společného vítězství. IZOD se radoval z triumfu i v Indianapolisu, prostřednictvím Wadea Cunninghama v závodě Firestone Indy Lights Freedom 100.
„Je to spojení dvou skvělých korporací, nejlepších v oboru,“ okomentoval propojení IZOD a Penske Racing Mike Kelly, výkonný viceprezident pro marketing společnosti Phillips-Van Heusen, které značka IZOD patří.
„Tým Penske je nadšený, že může vytvářet toto nové partnerství s Phillips-Van Heusen,“ dodal Roger Penske. „Jak jsme viděli v roce 2010, pustili se plnou silou do posílení jejich značky IZOD a do růstu IndyCar a my věříme, že budou úžasným partnerem pro náš tým a naše jezdce v příštích letech.“

Tým Rogera Penskeho už natáčel s IZOD (a ostatními partnery) reklamní spoty.