Novinky

  • 09.05.2024 Bad Z FIA odchází generální ředitelka, Natalie Robynová

  • 09.05.2024 Neutral Americký kongres vyšetřuje, proč Liberty odmítla Andrettiho

  • 03.05.2024 Good David Sanchez je technickým ředitelem Alpinu

Facebook Instagram

De Ferran Dragon Racing bude mít v pondělí tiskovku

De Ferran Dragon Racing bude mít v pondělí tiskovku

Předpokládá se představení Tonyho Kanaana.

Zdá se, že Tony Kanaan našel místo pro příští sezónu! Pár týdnů poté, co byl po odchodu sponzora 7-Eleven uvolněn od Andretti Autosport s největší pravděpodobností zakotví u týmu Gila de Ferrana, Steava Lucza a Jaye Penskeho. S tým před nedávnem absolvoval testy v Sebringu.
Tým naplánoval na pondělí tiskovou konferenci a důvěryhodný zdroj poodhalil její obsah. Bude to angažmá Kanaana na celou příští sezónu a Daveyho Hamiltona na tři závody (přičemž jeden bude jistě Indianapolis a druhým by měl být Texas). Angažování Hamiltona naznačuje, že s týmem bude i v příštím roce nějak spojen počítačový koncern HP, který je jeho osobním sponzorem a letos sponzoroval oba vozy.
Zároveň je to ovšem smutná zpráva pro fanoušky Raphaela Matose. Šampion Indy Lights z roku 2008 a Champ Car Atlantics z roku 2007 se zřejmě své třetí sezóny v IndyCar nedočká, respektive určitě ne u De Ferran Dragon Racing. Matos není jezdcem, který by měl za sebou bohaté sponzory, tudíž to s hledáním místa bude mít nesmírně těžké.