Novinky

  • 09.05.2024 Bad Z FIA odchází generální ředitelka, Natalie Robynová

  • 09.05.2024 Neutral Americký kongres vyšetřuje, proč Liberty odmítla Andrettiho

  • 03.05.2024 Good David Sanchez je technickým ředitelem Alpinu

Facebook Instagram

Will Power se na Havaji oženil

Will Power se na Havaji oženil

Jeho manželka pracuje u Dreyer & Reinbold Racing.

Když se loni léčil z úrazu páteře, který utrpěl během tréninku na závod v Sonomě, navštívil po skončení sezóny 18. prosince svatbu svého stájového kolegy Ryana Briscoea a moderátorky ESPN Nicole Manske (dnes Briscoe). A nyní, přesně po roce, se na stejném místě, na havajském ostrově Maui, oženil sám se svou dlouholetou partnerkou Elizabeth Cannon.
Inspiraci svatbou Ryana Briscoea najdeme i v důvodu, proč si oba zvolili jako místo svatby zrovna Havajské ostrovy. Briscoe a Power jsou Australané, zatímco jejich partnerky Američanky a oba dva páry informovaly, že si Havaj zvolili právě proto, že leží na půli cesty mezi USA a Austrálií, takže obě rodiny to mají zhruba stejně daleko.

Will a Elizabeth se potkali již v roce 2006, když Power začal závodit v Champ Cars u týmu Walker Racing, kde Elizabeth Cannon pracovala. Dnes pracuje jako ředitelka PR sekce u týmu Dreyer & Reinbold Racing. Will Power letos absolvoval svou první celou sezónu u Penske Racing.

Celý svatební obřad započal 15. prosince, kdy pár přivítal své hosty v hotelu Hyatt Regency Maui Resport and Spa na Kaanapali Beach na Maui. Samotný svatební obřad proběhl v pátek 17. prosince, během dopoledne, když se Elizabeth připravovala na svatbu, pořádal Will pro své kamarády plavbu s šnorchlováním. Obřad začal kolem čtvrté hodiny odpoledne, mezi hosty byli například Ryan Briscoe s manželkou, prezident Penske Racing Tim Cindric, Alex Tagliani s manželkou a Rob Edwards, generální manažer týmu FAZZT Racing, který dříve vykonával stejnou pozici u Walker Racing, Tagliani byl Powerovým stájovým kolegou).

O zábavu se během svatební hostiny staral sám Power se svými třemi bratry a podle tiskového prohlášení Penske Racing se protáhla až do brzkých ranních hodin.

„Bylo to skvělé,“ komentoval ženich. „Skvěle jsem si užil, že jsem mohl být zde s naší rodinou a přáteli a vzít si svou přítelkyni. Lizina matka (Kathy Cannon) naplánovala celou svatbu a nemohla odvést lepší práci. Mohli jsme relaxovat a užít si to. Teď jsme na líbánkách a pak znovu naskočím přímo do příprav na příští sezónu.“

 Foto: Michael Andrews, Penske Racing