Novinky

  • 09.05.2024 Bad Z FIA odchází generální ředitelka, Natalie Robynová

  • 09.05.2024 Neutral Americký kongres vyšetřuje, proč Liberty odmítla Andrettiho

  • 03.05.2024 Good David Sanchez je technickým ředitelem Alpinu

Facebook Instagram

Di Resta si nechce pro první rok dávat konkrétní cíle

Di Resta si nechce pro první rok dávat konkrétní cíle

"Chci dojíždět, být konzistentní a přispět k týmové výkonnosti."

Paul di Resta se zdráhá stanovit si konkrétní cíle pro svou premiérovou sezónu ve Formuli 1, vzhledem ke své nezkušenosti chce být hlavní konzistentní a podávat slušné výkony.

Skot, který byl loni třetí jezdcem týmu, se nyní posunul do závodní sedačky na úkor Vitantonia Liuzziho, který musel tým opustit.

Di Resta, který v loňském roce vybojoval mistrovský titul v DTM, řekl, že má před sebou příliš mnoho neznámého na to, aby si dovolil stanovit konkrétní cíle.

"Nechci mluvit o konkrétních cílech, kterých bych měl dosáhnout, protože je tu příliš mnoho faktorů, které mohou vstoupit do hry," řekl di Resta. "Co chci, je mít pozitivní přístup, dojíždět, být konzistentní a silně přispět k celkové výkonnosti týmu.

Máme vysoké cíle, dobře se umístit v Poháru konstruktérů, a já vím, že v tomhle musím sehrát svou roli."

Adrian Sutil, který u Force Indie zahajuje svou pátou sezónu, věří, že nový VJM04 pomůže týmu k jeho cíli, pátému místu v Poháru konstruktérů.

"Už se vážně těším na sezónu 2011," řekl Sutil. "Loni mi jen těsně utekla první desítka v hodnocení jezdců, celkem doufám, že se mi tam letos povede dostat!

Pokrok, který tým za poslední dva roky zaznamenal, je pozoruhodný a to, co jsem viděl v továrně a v aerodynamickém tunelu během posledních týdnů naznačuje, že tenhle trend bude letos pokračovat.

Cítím se velice dobře a sebejistě, tým a já se známe velmi dobře a víme, jak ze sebe navzájem dostat co nejvíc."