Novinky

  • 17.04.2024 Good Andretti zprovoznil menší továrnu F1 v Silverstonu

  • 12.04.2024 Bad Zemřel Ted Toleman, zakladatel týmu F1

  • 08.04.2024 Bad Další Albonovo poškozené šasi letí do Silverstonu.

Facebook Instagram

Herdez Competition pokračuje!

Herdez Competition pokračuje!

Prohlášení týmového tiskového mluvčího z tohoto týdne.

Jako reakce na nejrůznější spekulace, které se v posledních týdnech objevily v tisku ve Spojených státech, Kanadě a Mexiku a které zahrnovaly i "zaručené" informace o přestupu týmu do konkurenční série IRL v příštím roce, či informace o zániku týmu, vydal tým Herdez Competition následující prohlášení.

"Gruppo Herdez upozornila náš tým na začátku sezóny 2004, že v příštím roce dojde k velmi výrazným peněžním škrtům v rozpočtu programu pro podporu závodního týmu. Stejně jako jakýkoliv jiný marketingový program, i sponzorování automobilových závodů má pro sponzora své optimální období a činnost týmu velmi úspěšně pomohla firmě Herdez v zavedení jejích produktů na trhy ve Spojených státech a v Kanadě. V Mexiku samotném pak dlouhodobý růst týmu a neustálé zlepšování závodních výsledků velmi dobře korespondoval s obrazem koncernu Herdez, známého kvalitou svých výrobků.

Tým Herdez Competition vede v současné době jednání s několika potencionálními zájemci a bude nadále pokračovat ve spolupráci s dalšími současnými obchodními partnery, kteří již nyní tvoří podstatnou část našich obchodních záměrů. Naši obchodní partneři, kteří přistoupili k našemu programu současně s jezdcem Ryanem Hunter-Reay a fakt, že i v roce 2005 budeme dále pokračovat ve spolupráci s Mario Dominguezem, přispívají ke stabilitě našeho obchodního programu.

Vzhledem k dobrým výsledků a k tomu, že v současné době se tým Herdez Competition stal v Mexiku obrazem úspešného závodního týmu, projevila celá řada organizací přání podílet se sponzoringem na našem obchodním programu s možností okamžitého zviditelnění na severoamerických trzích a využít tak toho, čeho náš tým v této oblasti dosáhl v uplynulých třech letech.

Náš tým, který je v současné době nejúspěšnější ze všech týmů Champ Cars v oblasti účinnosti reklamních kampaní sponzorů je připraven pro další růst v roce 2005 a v dalších letech a chce přispět svým dílem k obnovení prestiže série Champ Cars.