Novinky

  • 09.05.2024 Bad Z FIA odchází generální ředitelka, Natalie Robynová

  • 09.05.2024 Neutral Americký kongres vyšetřuje, proč Liberty odmítla Andrettiho

  • 03.05.2024 Good David Sanchez je technickým ředitelem Alpinu

Facebook Instagram

Fulda Tour podpořil také Erik Janiš

Fulda Tour podpořil také Erik Janiš

Ve středu se celý kolotoč zastavil v Praze.

BMW 320si VEKRA Racing Teamu, jeho pilot Petr Fulín, závodní simulátory a další atrakce ozdobily třetí zastavení Fulda Tour 2012 v Praze. Po akcích v Brně a Ostravě se lidé přiblížili světu automobilových závodů také v OC Letňany. Vedle návštěvníků, které poutavá sestava zaujala se zastavil také Erik Janiš.

Motokárový mistr Evropy z roku 2005 a nejlepší nováček F3 Euro Series z roku 2008 letos závodí v ADAC GT Masters. „Jen víc takových akcí, protože i touto cestou se mohou propagovat automobilové závody,“ řekl Erik Janiš.

Lidé usedali za volant dvou simulátorů. Především jízdu ve stroji Force Dynamics, jediného v České republice, se stála fronta. Stejně jako ve virtuálních kokpitech šlo při výměně závodního kola o co nejlepší čas. Ze čtyřhodinového souboje se stopkami vzešlo ve všech kategoriích deset nejlepších, kteří obdrželi zajímavé ceny od partnerů Fulda Tour společností VEKRA a VEKRA stavební. Tři nejrychlejší z trenažéru pak díky své šikovnosti postoupili do finále, kde se se svezou se závodní Škodou Octavia 1. generace.