Novinky

  • 09.05.2024 Bad Z FIA odchází generální ředitelka, Natalie Robynová

  • 09.05.2024 Neutral Americký kongres vyšetřuje, proč Liberty odmítla Andrettiho

  • 03.05.2024 Good David Sanchez je technickým ředitelem Alpinu

Facebook Instagram

Fulda Tour oživila Plzeň

Fulda Tour oživila Plzeň

Akce v OC Rokycanská zaznamenala úspěch

Čtvrtá zastávka premiérového ročníku Fulda Tour v Plzni zaznamenala úspěch. Kromě prohlídky závodního vozu českého jezdce Petra Fulína si totiž návštěvníci Obchodního centra Rokycanská mohli vyzkoušet také jízdu na trenažeru a výměnu kola závodního vozu, o obojí byl hned po zahájení akce velký zájem.

Zájem o svezení na simulátoru měly také děti z dětských domovů z Plzně, Staňkova a Kašperských Hor. Diky iniciativě Petra Fulína a Plzeňského kraje se z netradičního zážitku mohlo radovat rovných 30 dětí. Dík patří také OC Rokycanská, které dětské domovy obdarovalo dárkovými koši.

Po skončení první části plzeňského programu – návštěvy dětí z dětských domovů – ani realizační tým nemusel návštěvníky OC k jízdě na simulátoru či prohlídce závodního speciálu BMW 320si příliš pobízet. Už v průběhu dobročinné akce se totiž ke skupinám dětí připojovali dospělí, kteří se zájmem poslouchali povídání Petra Fulína o jeho technice a závodech, které absolvoval. Samozřejmostí pak byl souboj s časem na nejvýkonnějším trenažeru na území České republiky, Force Dynamics 301. Jména nejrychlejších přitom zůstanou v databázi týmu Fulda Tour, na podzim na ně čeká svezení v závodním voze Škoda Octavia 1. generace na trati v Mostě.