Novinky

  • 09.05.2024 Bad Z FIA odchází generální ředitelka, Natalie Robynová

  • 09.05.2024 Neutral Americký kongres vyšetřuje, proč Liberty odmítla Andrettiho

  • 03.05.2024 Good David Sanchez je technickým ředitelem Alpinu

Facebook Instagram

Fontána pro Fulda Tour

Fontána pro Fulda Tour

Akce pokračuje pátou zastávkou v Karlových Varech.

Druhý prázdninový týden je pro tým Fulda Tour hektický. Jen dva dny po skončení čtvrtého dne Fulda Tour v Plzni míří ojedinělý projekt spojující prostředí závodů a dobročinnosti ještě dál na západ, do Karlových Varů.

V Obchodním centru Fontána se v pátek 13. července už popáté bude závodit na simulátoru a Petr Fulín znovu přiblíží svou závodní techniku BMW 320si veřejnosti. Od druhé do šesté hodiny odpolední je tak o zajímavý program postaráno. Jak je v projektu Fulda Tour dobrým zvykem, nejprve si závodní techniku prohlédnou děti z vybraného dětského domova. Ve spolupráci s partnery Fulda Tour byl tentokrát osloven DD Mašťov. Pro něj však není připravena jen zábava.   Partner karlovarské zastávky Fulda Tour, OC Fontána, totiž děti obdaruje dárkovými koši.

Na své si ale přijdou také ostatní návštěvníci OC Fontána, neboť po skončení programu s DD Mašťov si každý bude moci vyzkoušet simulovanou jízdu v závodním voze Škoda Octavia 2. generace na trati v Mostě. Nejrychlejší virtuální závodníci pak na podzim dostanou příležitost skutečně se v Mostě svézt. Otestovat si dovednosti bude ale také možné na trenažéru výměny kola. Kdo překoná čas stanovený mechanikem VEKRA Racing Teamu, bude na podzim v Mostě též vítán jako host. Čeká jej svezení v závodní Octavii v roli spolujezdce.