Novinky

  • 09.05.2024 Bad Z FIA odchází generální ředitelka, Natalie Robynová

  • 09.05.2024 Neutral Americký kongres vyšetřuje, proč Liberty odmítla Andrettiho

  • 03.05.2024 Good David Sanchez je technickým ředitelem Alpinu

Facebook Instagram

Fulda Tour míří 11. července do Plzně

Fulda Tour míří 11. července do Plzně

Čtvrtá zastávka akce zamíří na západ České republiky.

Po třech zastávkách unikátního projektu Fulda Tour v Brně, Ostravě a Praze směřuje přední český závodník Petr Fulín se svými kolegy do čtvrtého největšího českého města, Plzně. V Obchodním centru Rokycanská se dá v průběhu středečního odpoledne očekávat přítomnost soutěžní techniky BMW 320si, s níž Petr Fulín ani ne před čtyřmi týdny uzavřel svou premiérovou sezónu v Evropském poháru cestovních vozů.

Kromě prohlídky závodního bavoráku se ale mohou návštěvníci také od 16 do 18 hodin těšit na jízdu na profesionálních simulátorech se špetkou vzrušení. Tradiční virtuální klání tentokrát návštěvníci OC Rokycanská svedou o zajímavé ceny od partnerů Fulda Tour, ti nejrychlejší navíc postoupí do závěrečného souboje přímo na skutečné závodní dráze v Mostě, kde se bude soutěžit za volanty pohárových vozů Škoda Octavia 1. generace.

Nedílnou součástí letošní Fulda Tour je ale také pobavení dětí z dětských domovů. Iniciativa Petra Fulína a Plzeňského kraje přinese potěšení dětem hned ze tří DD. V OC Rokycanská se mezi 13. a 16. hodinou do závodního vozu podívá a jízdu na trenažéru si vyzkouší 27 dětí z Plzně, Staňkova a Kašperských Hor. Společnost TESCO navíc děti z dětských domovů odmění dárkovými koši.