Novinky

  • 29.04.2024 Neutral Rozhodnutí o změně bodovacího systému bylo odloženo

  • 26.04.2024 Good Nico Hülkenberg bude od roku 2025 jezdit za Stake F1 Team KICK Sauber.

  • 17.04.2024 Good Andretti zprovoznil menší továrnu F1 v Silverstonu

Facebook Instagram

Castroneves si zpestří zimu taneční soutěží

Castroneves si zpestří zimu taneční soutěží

Zúčastní se all-stars vydání Dancing with the Stars.

Jezdcům IZOD IndyCar Series skončila v neděli sezóna. Jezdce čeká dlouhá zimní přestávka, nejspíše až do poloviny března, kterou si zpříjemňují různým způsobem. Jezdec týmu Penske Helio Castroneves už podruhé zkusí televizní soutěž Dancing with the Stars. V roce 2007 společně s profesionální tanečnicí Julianne Hough vyhrál. V letošním ročníku jeho partnerkou bude třiadvacetiletá Chelsie Hightower.

INDYCAR určitě chce využít Castronevesovo působení na obrazovkách sledované show na celostátní televizi ABC, proto Chelsie Hightower byla hostem INDYCAR při posledním závodě na Auto Club Speedway v Kalifornii, kde se svezla dvousedadlovou formulí řízenou Mariem Andrettim.

Zdroj: ABC Televison/INDYCAR 

Castronevese se novináři také zeptali, jak se zvládne naučit taneční kroky během několika dní mezi jednotlivými díly pořadu: „To není žádné tajemství. Tanec je jako závodění. Neučíte se choreografii. Prostě vám ukážou kroky a vy je děláte pořád dokola a dokola. Je to jako, když jsem na závodní dráze, celé to je o opakování.“
Show začíná v pondělí 24. září a vysílá se deset týdnů. V prvním díle Castroneves a Hightower zatancují foxtrot. Mezi jejich soupeři najdeme třeba herečku Kirstie Alley známou ze filmové série Kdopak to mluví?, herečku a modelku Pamelu Anderson, dvojnásobného zlatého olympijského medailistu v rychlobruslení Apola Ohna či bývalého hráče amerického fotbalu Emmitta Smitha.
„Bude skvělé, že to uvidí moje dcera,“ dodává Castroneves. „Chelsie je velmi talentovaná tanečnice, mám štěstí, že bude mojí partnerkou a bude to zábava. Ale v tanečním studiu je tvrdá. Řekl jsem ji, že ji budu, ať udělá cokoliv, budu následovat její vedení, i když vím, že je to muž, kdo by měl při tanci vést.“
Při svém vítězství v roce 2007 dostal při vyhlašování Castroneves kromě poháru také láhev s mlíkem, čímž se pořadatelé soutěže snažili připomenout jednu z tradic Indy500, kterou televize ABC taktéž vysílá.