Novinky

  • 28.03.2024 Good Z Güntera Steinera je ambasador VC Miami.

  • 23.03.2024 Good Roman Staněk vybojoval ve sprintu v Austrálii 2. místo

  • 22.03.2024 Good Vettel bude testovat Porsche 963 LMH.

Facebook Instagram

S Russian Time zůstává v F2 i Markelov

S Russian Time zůstává v F2 i Markelov

Druhým pilotem stáje bude Tadasuke Makino

Poté, co bylo ve čtvrtek oznámeno setrvání týmu Russian Time ve formuli 2, stáj představila i své jezdecké složení. V týmu zůstává Artem Markelov, který je spojen s existencí stáje již od začátku jejího působení v F2/GP2 v roce 2014. V minulosti podceňovaný pilot ukazoval každou další sezonu výrazné zlepšení.  Výborná sezona se mu povedla v loňském roce, kdy celkově skončil druhý s pěti vítězstvími na kontě a své stáji zajistil týmový titul.  Markelov patří již k veteránům série, přestože je mu pouhých 23 let.

„V roce 2017 jsme měli opravdu silnou sezonu, kdy jsme pětkrát vyhráli a v šampionátu skončili druzí za Charlesem Leclercem, takže by bylo hezké se letos umístit ještě o pozici lépe!“ netají se svými plány Markelov

Vedle Markelova Russian Time posadí méně známé jméno, nováčka Tadasukeho Makina. Dvacetiletý Japonec je chráněncem Hondy a loni závodil v evropské F3. Tam s jedním umístěním na stupních vítězů skončil patnáctý. „Když jsem v pěti letech začal závodit na motokárách, snil jsem o tom, že budu závodit v nejvyšší kategorii motorsportu. A teď jsem tomu zase o krok blíž. Opravdu se těším na to, až budu závodit s týmem šampionů z minulého roku Russian Time. Děkuji všem fanouškům a každému, kdo mě podporoval. Doufám, že splním všechna vaše očekávání!“ uvádí Makino.

Jako nejlepší tým sezony 2017 bude Russian Time letos závodit s čísly 1 a 2 na svých vozech.

Již známé jezdecké složení F2 2018:

Russian Time: Artem Markelov, Tadasuke Makino
Prema: Nyck de Vries, Sean Gelael
ART: Jack Aitken, George Russell
Arden: Nirej Fukuzumi
Campos: Luca Ghiotto
Carlin: Lando Norris, Sergio Sette Camara
Charouz: Antonio Fuoco, Louis Déletraz