Novinky

  • 17.04.2024 Good Andretti zprovoznil menší továrnu F1 v Silverstonu

  • 12.04.2024 Bad Zemřel Ted Toleman, zakladatel týmu F1

  • 08.04.2024 Bad Další Albonovo poškozené šasi letí do Silverstonu.

Facebook Instagram

Hamilton přijal Räikkönenovu omluvu

Hamilton přijal Räikkönenovu omluvu

Po vystoupení z vozu říkal hlouposti

Zatímco si managementy Mercedesu a Ferrari přes média posílaly nehezké odkazy, Lewis Hamilton přijal omluvu Kimiho Räikkönena s tím, že po incidentu prostě potřeboval vychladnout, což se mu během vzrušujícího závodu nepodařilo. Dodejme, že k Hamiltonovu rozčarování jistě přispělo "až druhé" místo za Sebastianem Vettelem v cíli VC Velké Británie.

"Kimi se mi omluvil, já jsem to přijal a jde se dál," dal Hamilton vědět dnes ráno prostřednictvím Instagramu. "Byl to běžný závodní incident, nic víc. Občas říkáme hlouposti, pak se z nich poučíme."

Hamilton tvrdí, že ne hněv, ale emoční vyčerpání bylo důvodem, proč se po zaparkování svého vozu vedle dvou ferrari ztratil v zákulisí, aniž poskytl očekávaný rozhovor: "Ztratil jsem asi tři kila tělesné hmotnosti, když jsem se snažil vrátit do čela závodu… Kvůli vám (fanouškům) a mému týmu. Byl jsem tak unavený, že jsem sotva stál na nohou, natož abych s někým mluvil. Nevadí, pokud to nechápete a neoceníte to. Ale nemělo to nic společného s hněvem. Byl jsem doslova vyčerpaný, fyzicky i emočně."