Novinky

  • 17.04.2024 Good Andretti zprovoznil menší továrnu F1 v Silverstonu

  • 12.04.2024 Bad Zemřel Ted Toleman, zakladatel týmu F1

  • 08.04.2024 Bad Další Albonovo poškozené šasi letí do Silverstonu.

Facebook Instagram

Rokit zůstane s Williamsem až do roku 2023

Rokit zůstane s Williamsem až do roku 2023

Marketingový přínos předčil očekávání

Zatímco Haas má ze svého titulárního sponzora pěkně zamotanou hlavu, Williams si toho svého nemůže vynachválit. Navzdory mizerným výsledkům, kterých tým momentálně dosahuje, s ním totiž prodloužil partnerskou smlouvu o další dva roky, až do sezony 2023.

Moc mě to potěšilo, protože nám to poskytuje potřebnou stabilitu a sebevědomí,“ konstatovala spokojeně výkonná šéfka stáje Claire Williamsová. „Po pravdě řečeno, vzhledem k naší aktuální výkonnosti by měli plné právo být na nás naštvaní. Oni ale neztrácejí nadšení.

 

Logo Rokitu budou na svých kombinézách v příštích letech nosit i skuteční piloti Williamsu

 

To potvrdil i majitel výrobce mobilních zařízení Jonathan Kendrick: „Do F1 jsem šel proto, aby moje logo bylo pořádně vidět. To se opravdu stalo, a to v celosvětovém měřítku. Dokonce je to ještě lepší, než jsme předpokládali. Samozřejmě, z posledních míst není nikdo nadšený. Ale byl jsem v továrně Williamsu a potkal tam fantastické inženýry. Jsou skutečně neskutečně schopní. Teď je to jenom zaškobrtnutí. Seznámil jsem s jejich plány i s tím, čeho již dosáhli. Naším úkolem je poskytnout jim dostatek financí. Potom se společně vrátíme na vrchol. Jsem o tom přesvědčen.“