Novinky

  • 17.04.2024 Good Andretti zprovoznil menší továrnu F1 v Silverstonu

  • 12.04.2024 Bad Zemřel Ted Toleman, zakladatel týmu F1

  • 08.04.2024 Bad Další Albonovo poškozené šasi letí do Silverstonu.

Facebook Instagram

Představitelé Rich Energy se distancovali od individua

Představitelé Rich Energy se distancovali od individua

Na spolupráci s Haasem se nic nemění

Aféra kolem náhlého odchodu titulárního sponzora týmu Haas, společnosti Rich Energy, se stále více překlápí v interní spor uvnitř tohoto producenta energetických nápojů.

Po dlouhém mlčení (a zřejmě i intenzivním jednání) se nyní objevil dokument, pod nímž jsou podepsáni obchodní společníci Williama Storeyho. Tento zakladatel Rich Energy celou causu odstartoval, když prostřednictvím zprávy na sociální síti Twitter proklamoval poněkud nevybíravým způsobem ukončení spolupráce s Haasem.

Plně věříme týmu Haas, jeho schopnostem a organizaci a se vším důrazem stojíme za uzavřenou partnerskou dohodou,“ praví se v prohlášení. „Oznámení prostřednictvím Twitteru bylo akcí jednotlivce, který se vymkl kontrole a způsobil velkou nepříjemnost. Podnikáme veškeré kroky, abychom toto individuum odstranili z vedoucích funkcí naší firmy. Jde o velice politováníhodný případ. Dále se k němu nebudeme veřejně vyjadřovat a vyřešíme ho za zavřenými dveřmi.

Rich Energy podle všeho zůstane spojen s týmem Haas

Ač není nikdo jmenován, je jasné, kdo je míněn oním individuem. A potrefená husa také okamžitě zareagovala. Jak jinak, než dalším tweetem. „Přihlouplé vyjádření minoritních vlastníků, kteří stojí blízko Red Bullu a Whyte Bykes (firma, s níž Rich Energy prohrála známkoprávní spor), je k smíchu. Jejich pokus uskutečnit palácovou revoluci je odsouzen k nezdaru. Kontroluji chod Rich Energy a těším se důvěře klíčových investorů,“ rozohnil se Storey.

Obrázek si jistě každý udělá sám. Pro nás je podstatné to, že vozy Haasu i dnes vyjedou s nápisy Rich Energy na karoserii.