Novinky

  • 28.03.2024 Good Z Güntera Steinera je ambasador VC Miami.

  • 23.03.2024 Good Roman Staněk vybojoval ve sprintu v Austrálii 2. místo

  • 22.03.2024 Good Vettel bude testovat Porsche 963 LMH.

Facebook Instagram

Hamilton popřel, že v Německu ho trápila kocovina

Hamilton popřel, že v Německu ho trápila kocovina

Nyní chce dříve vstávat a meditovat

Lewis Hamilton se po triumfu na Hungaroringu ještě jednou vrátil ke své zdravotní indispozici, která ho postihla při předchozím podniku v Německu. Objevili se totiž rejpalové, kteří pochybovali, že její příčinou byla viróza. Spíše naznačovali, že to mistr světa přehnal s konzumací alkoholických nápojů a šlo o obyčejnou kocovinu.

Upřímně řečeno, něco takového si může myslet jen naprostý ignorant. Že by se špičkový jezdec F1, byť i takový playboy, jakým Hamilton je, během velké ceny zřídil pod obraz, je nemožné. Opilí nesedali za volant ani hrdinové z divokých šedesátek, ačkoliv ti se skleničky něčeho ostřejšího nikdy nezříkali.

Přísahám vám, že se jednalo o skutečnou silnou chřipku, ne o „mužskou chřipku“. Opravdu mě srazila na kolena,“ zareagoval obhájce titulu na dotaz při tiskovce v zázemí Mercedesu.

Lewis se v příštích týdnech více než návštěvám party bude věnovat rodině

Současně prozradil, že během následující přestávky bude jeho program vypadat jinak než v minulých letech. „Dříve jsem na dovolenou odcházel stoprocentně fit a mohl vymetat jednu party za druhou. Teď ale stále nejsem úplně v pořádku. Soustředím se proto na to, abych nabral novou energii,“ prohlásil.

Hodlá tudíž strávit více času s rodinou a naladit se optimálně na druhou polovinu sezony. A ještě o něco se chce pokusit: „Obvykle jsem dlouho do noci vzhůru a moc toho nenaspím. Rád bych to změnil a vstával dříve než předtím. Také praktikuji meditaci, protože přispívá ke zdravému životnímu stylu.