Novinky

  • 17.04.2024 Good Andretti zprovoznil menší továrnu F1 v Silverstonu

  • 12.04.2024 Bad Zemřel Ted Toleman, zakladatel týmu F1

  • 08.04.2024 Bad Další Albonovo poškozené šasi letí do Silverstonu.

Facebook Instagram

Dragon angažoval Müllera z DTM

Dragon angažoval Müllera z DTM

Jeho kolegou v příští sezoně bude Hartley

Startovní listina příštího ročníku šampionátu formule E se utěšeně plní. Plný stav hlásí také tým Dragon. K již dříve oznámenému Brendonu Hartleymu přibyl Nico Müller. Oba nahradí stávající dvojici José María López a Maximilian Günther.

Švýcar byl dosud činný ve službách Audi v DTM a letos dlouho patřil k vážným uchazečům o titul. Nyní se záběr jeho aktivit rozšíří o monoposty.

V nich ovšem není žádným debutantem. V sezoně 2010 skončil třetí v GP3 Series a o tři roky později byl pátý v již zaniklé F Renault 3.5. Ve formuli E pak dosud fungoval jako záložní a vývojový jezdec Audi. 

Letos jsme Nika Müllera vídali v seriálu DTM

Už jsem se setkal se svými novými kolegy a s většinou z nich začal pracovat,“ uvedl. „Je to extrémně motivovaná parta, která se hodlá co nejčastěji dostávat na stupně vítězů. Miluji městské závody a těší mě, že budu stát na roštu s těmi nejlepšími. Pro mě jako nováčka je to veliká výzva. Chci ale od začátku útočit na velikány.

Na vysvětlenou – Dragon je spolu s Venturi a Mahindrou jediným účastníkem, který není provázán s některou globální automobilkou.

Nico je bojovník a jeho příchodem jsme položili poslední dílky skládačky. Doufám v solidní výsledky,“ uvedl šéf Dragonu Jay Penske.