Novinky

  • 17.04.2024 Good Andretti zprovoznil menší továrnu F1 v Silverstonu

  • 12.04.2024 Bad Zemřel Ted Toleman, zakladatel týmu F1

  • 08.04.2024 Bad Další Albonovo poškozené šasi letí do Silverstonu.

Facebook Instagram

Vítěz FIA Motorsport Games znovu v italské F4

Vítěz FIA Motorsport Games znovu v italské F4

Rosso pojede za Cram Motorsport

V loňské sezoně na sebe Andrea Rosso upozornil nejvíce během premiérových FIA Motorsport Games ve Vallelunze. Zde totiž v kategorii F4 vybojoval pro Itálii zlatou medaili. Nebyla to ovšem pouze tato událost, kdy jsme Rossa v jeho domovině mohli s vozem této specifikace vidět. V barvách stáje Antonelli Motorsport se představil rovněž ve čtyřech z celkových sedmi podniků zdejšího šampionátu a ze svého účinkování dokázal vytěžit celkem dva body.

A letos se pokusí přidat další. Šestnáctiletého závodníka totiž budeme v italské F4 vídat také během ročníku 2020. Tentokrát si zazávodí za tým Cram Motorsport.

„Jsem šťastný, že v sezoně 2020 budu nosit barvy Cramu. Čeká nás rok, který bude velmi zvláštní pro celý svět. Pokud jde ale o mě, vložím všechny své schopnosti do toho, abych získal co nejlepší možný výsledek,“ říká bývalý úspěšný motokárista.

V loňském roce tvořila stálou jezdeckou sestavu Cram Motorsportu trojice Emilio Cipriani, Roee Meyuhas a Daniel Vebster. Tým ale reprezentovali také Francesco Simonazzi, který absolvoval úvodních pět podniků, s Josém Muggiatim. Toho jsme mohli vidět pouze během závěrečného závodního víkendu sezony. Nejlépe skončil v konečném pořadí Meyuhas, který obsadil 20. příčku.

Na loňských FIA Motorsport Games opanoval Andrea Rosso kategorii F4. Foto: FIA Motorsport Games

zdroj: Cram Motorsport