Novinky

  • 17.04.2024 Good Andretti zprovoznil menší továrnu F1 v Silverstonu

  • 12.04.2024 Bad Zemřel Ted Toleman, zakladatel týmu F1

  • 08.04.2024 Bad Další Albonovo poškozené šasi letí do Silverstonu.

Facebook Instagram

Fanda si šel pro autogram a nestačil se divit

Fanda si šel pro autogram a nestačil se divit

Vettel mu umožnil vidět VC USA na vlastní oči

Formule 1 a Ferrari se na sociálních sítích pochlubily příhodou, která dokládá dobré srdce Sebastiana Vettela. Věc zveřejnil uživatel platformy Reddit, vystupující jako trex_racecar.

Bydlím v Austinu vedle jednoho luxusního hotelu. Loni jsem si před Velkou cenou USA všiml Ferrari GT4 Lusso, které zastavilo před budovou a z něj vystoupili tři lidé. Nazítří se objevilo znovu, tentokrát však přivezlo Vettela a jeho kamaráda,“ svěřil se.

Dosud prý nikoho nežádal o autogram, ale je velikým příznivcem Scuderie a Vettela zvláště. Proto se osmělil a byl mile překvapen. Jeho idol se mu nejen podepsal, ale setrval s ním několik minut v přátelském rozhovoru. V jeho průběhu se oba pánové navzájem představili(!).

Zeptal se mě, zda přijdu na závod. Odpověděl jsem, že bych rád, ale že jsem tentokrát nesehnal žádnou vstupenku,“ líčil průběh rozmluvy trex_racecar.

Fanda se sice na okruh dostal, z výsledku svého favorita ale určitě radost neměl. Foto: Ferrari

Pointu asi tušíte. „Potom jsem ho potkal ještě párkrát. Zamával jsem mu, ale znovu ho oslovit jsem si netroufl. Věděl jsem, jak si zakládá na svém soukromí. Za pár dní se přede dveřmi mého bytu objevil balíček,“ zavzpomínal stydlivý fanoušek. Uvnitř nalezl podepsanou čepici, vlastnoruční Sebastianův dopis a nádavkem dva lístky na neděli.

Ukázalo se, že si exmistr světa vzpomněl na jméno nešťastníka, jemuž hrozilo, že formuli 1 ve svém městě uvidí jen v televizi, a zařídil vše potřebné. Jen nám vrtá hlavou, jak zjistil, kde trex_racecar bydlí. Buď mu to dotyčný sám oznámil spolu se jménem, nebo Ferrari podniklo detektivní pátrání...

Zdroj: FORMULE.cz