Novinky

  • 17.04.2024 Good Andretti zprovoznil menší továrnu F1 v Silverstonu

  • 12.04.2024 Bad Zemřel Ted Toleman, zakladatel týmu F1

  • 08.04.2024 Bad Další Albonovo poškozené šasi letí do Silverstonu.

Facebook Instagram

Debutant Calvet se v Mostě blýskl

Debutant Calvet se v Mostě blýskl

Koloc mluví o zisku Poháru konstruktérů

Rozvolňování opatření, přijatých v souvislosti s pandemií koronaviru, umožnilo první setkání kompletního truckerského týmu Buggyry. Na mosteckém autodromu se tak během společného testování vedle Adama Lacka a Aliyyah Kolocové představil rovněž Francouz Téo Calvet.

Virtuální závody pobaví, zvláště pak, když se člověk umisťuje na bedně, ale okruh je prostě okruh,“ konstatoval mladík, který se při této příležitosti vůbec poprvé posadil za volant reálného tahače z Roudnice. „Vzhledem k tomu, že pojedu podstatně vylepšené VK50, jsem měl o autě veškeré dostupné informace. Hned po prvním kole jsem věděl, že si i přes čumák budeme rozumět. Část dat jsme probrali na místě, podrobná analýza je před námi. Každopádně je na čem pracovat.“ 

Téo Calvet se poprvé posadil do kabiny závodního tahače Buggyra. Foto: Buggyra

Téo se potatil. Předpokládali jsme, že to bude dobré, nicméně naše původní optimistické prognózy byly překonány. Nejsem zrovna stoupencem silných prohlášení, ale vzhledem k tomu, co Téo předvedl při premiérovém svezení v Buggyře, máme na to zabojovat o Pohár konstruktérů,“ uvedl stájový boss Martin Koloc.

Zdroj: Buggyra