Novinky

  • 17.04.2024 Good Andretti zprovoznil menší továrnu F1 v Silverstonu

  • 12.04.2024 Bad Zemřel Ted Toleman, zakladatel týmu F1

  • 08.04.2024 Bad Další Albonovo poškozené šasi letí do Silverstonu.

Facebook Instagram

Leclerc se vykašlal na karanténu

Leclerc se vykašlal na karanténu

Když dva dělají totéž, není to totéž

O pozdvižení se postaral Charles Leclerc, který v době mezi oběma rakouskými velkými cenami zamířil domů do Monaka. Porušil tak pravidla karantény, za což se mu dostalo varování.

Jak jsme však už uvedli v případě Sebastiana Vettela, přistiženého v rozhovoru s členy Red Bull Racingu a navíc bez ochrany obličeje, je to maximální trest, jakého se hříšníkovi může dostat.

Nevoli vzbudilo zejména to, že Leclerc měl skutečně „pádný“ důvod – oslavu narozenin své milenky. Na jeho instagramovém účtu se navíc objevily fotky, jak se s ní prochází ulicemi knížectví bez roušky. To od pilota Ferrari nebylo dvakrát chytré, protože se samozřejmě potkal se spoustou dalších lidí. Sám se hájil tím, že byl předtím dvakrát testován s negativním výsledkem. 

Valtteri Bottas a Tiffany Cromwellová už nějakou dobu tvoří pár. Foto: Mercedes

Své bydliště v Monte Carlu navštívil také Valtteri Bottas. Ten ovšem dodržel veškerá nařízení. Během pobytu se stýkal, stejně jako na Red Bull Ringu, pouze s přítelkyní Tiffany Cromwellovou a kondičním trenérem Anttim Vierulou. „Našel jsem si, že taková možnost existuje, pokud zůstanete v kontaktu jen se stejnými oosbami jako předtím. Cesta navíc nebyla dlouhá,“ vysvětlil své počínání Fin.

Zdroj: FORMULE.cz