Novinky

  • 28.03.2024 Good Z Güntera Steinera je ambasador VC Miami.

  • 23.03.2024 Good Roman Staněk vybojoval ve sprintu v Austrálii 2. místo

  • 22.03.2024 Good Vettel bude testovat Porsche 963 LMH.

Facebook Instagram

Tóth ve Francii nepojede

Tóth ve Francii nepojede

Byl pozitivně testován na koronavirus

Kromě Pierra-Louise Choveta neuvidíme při druhém podniku letošní sezony FIA F3 ve francouzském Le Castelletu ani Lászla Tótha. Maďarský závodník stáje Campos byl totiž pozitivně testován na koronavirus.

„FIA, formule 3 a Campos Racing potvrzují, že během povinných PCR testů před Velkou cenou Francie formule 1 a podniky doprovodných sérií byl jezdec Camposu László Tóth pozitivně testován na koronavirus. V souladu s koronavirovými protokoly a směrnicemi orgánů ochrany veřejného zdraví bude po nezbytnou dobu v izolaci a o víkendu tak nepojede. Žádný jiný člen Campos Racingu nebyl touto situací postižen,“ stojí v prohlášení, které vydali představitelé FIA F3.

László Tóth ve Francii do monopostu se startovním číslem 20 neusedne. Foto: Campos Racing

 

Při úvodním podniku sezony v Barceloně se Tóthovi bodovat nepodařilo. Zatímco v prvním závodě skončil dvacátý sedmý, ve druhém obsadil 23. příčku a ve třetím se umístil na 26. pozici. Zda-li se Camposu podaří na poslední chvíli sehnat pro podnik v Le Castelletu náhradního jezdce nebo zda v jeho barvách nastoupí pouze Lorenzo Colombo s Amaurym Cordeelem, není jasné.

Zdroj: FIA Formula 3, Formula Scout, úvodní foto: Campos Racing