Novinky

  • 26.04.2024 Good Nico Hülkenberg bude od roku 2025 jezdit za Stake F1 Team KICK Sauber.

  • 17.04.2024 Good Andretti zprovoznil menší továrnu F1 v Silverstonu

  • 12.04.2024 Bad Zemřel Ted Toleman, zakladatel týmu F1

Facebook Instagram

Sraz čtenářů magazínu FORMULE - sledování GP USA

Sraz čtenářů magazínu FORMULE - sledování GP USA

Probíhá registrace pro motokárové závody.

Milí čtenáři,

u příležitosti Grand Prix USA 20. června 2004 je v Hradci Králové pořádáno setkání čtenářů magazínu FORMULE. Po loňském úspěchu byla vybrána taková Grand Prix, po jejímž skončení bude možné ještě chvíli zůstat a popít.

Pokud se budete chtít naladit na správnou notu, je možnost si od 15:00 uspořádat za přítomnosti zástupce redakce malé motokárové závody před tím, než se přesuneme do Hradce Králové na sledování GP USA. Pro to, aby se tato část akce uskutečnila, je nutné, abyste se pro účast v motokárách registrovali. To provedete jednoduše: do diskuze pod článkem vhodným způsobem vyjádřete úmysl motokárových závodů se zúčastnit. Jde o to získat přibližnou představu o počtu lidí, kteří do Rychnova na motokáry pojedou. Cesta zpět do Hradce Králové pak zabere asi půl hodiny. Ceník motokárové půjčovny naleznete tady.

Loňský sraz měl veliký úspěch a atmosféra společného fandění svým favoritům a spílání hvězdám druhých táborů je jedinečná a neopakovatelná. Sportbar bude otevřen od 17:00 (pro loňské pamětníky: bar je vybaven novým projektorem, přesto, pokud bude mít někdo možnost přivézt ještě jeden, bude možnost sledovat vedle obrazu i oficiální live timing).

K tomuto srazu je zřízeno zvláštní diskuzní fórum, kde se můžete domlouvat jak je libo. Kapacita sportbaru v části, kde se bude sledovat závod formule 1, je asi 60 lidí. Věříme, že najdete chuť podívat se svým spoludiskutujícím s jinou ikonkou u nicku do očí  

_______________________________________________________________

Aktuální seznam účastníků motokárového závodu:

Zdenda BetruškaBeruška marek33
Janka Ped Shone 77
T.O.M. Keijei joudinek
rovr Jo$ef brácha Jo$sefa
pepino Bond007 (?) salat
Aleš Modr CROSS skaj
chapman - -
- - -

_______________________________________________________________