Novinky

  • 09.05.2024 Bad Z FIA odchází generální ředitelka, Natalie Robynová

  • 09.05.2024 Neutral Americký kongres vyšetřuje, proč Liberty odmítla Andrettiho

  • 03.05.2024 Good David Sanchez je technickým ředitelem Alpinu

Facebook Instagram

Bezstarostný Räikkönen lituje Massu

Bezstarostný Räikkönen lituje Massu

Po kvalifikaci na GP Austrálie - Ferrari

Kimi Raikkonen (1.): "Skvělá kvalifikace, ale smůla pro Felipeho, který se nemohl kvalifikovat na lepší pozici. Myslím, že naše auto je rychlejší na delší vzdálenosti, než na jedno měřené kolo.

V závodě zde většinou nebývá nouze o incidenty, takže je prakticky nemožné říct, co se zítra stane. Pokud všechno půjde tak jak má, potom máme velkou šanci, ale důležité bude hlavně získat co nejvíce bodů. Dnes večer se mi bude usínat dobře, ostatně jako vždy.

Jestli mi dělá starosti Filipeho problém s převodovkou? Nikdy si nemůžete být stoprocentně jistí, ale já věřím, že mi tým připraví co nejlepší auto."

Felipe Massa (16.): "To co se stalo v kvalifikaci s převodovkou byla smůla, když vezmu v úvahu rychlost našeho vozu a včerejší i dnešní výkony. Musíme jen doufat, že to bylo poprvé a naposledy, co se to v této sezoně stalo. Zítra bude mým hlavním úkolem přivézt auto do cíle a prokousat se jezdeckým polem jak jen to bude možné.

Jsem spokojený, protože vím, že naše auto je na delší vzdálenost velmi rychlé. Bude těžké dojet na jedné z předních pozic, ale tomu, abych dojel minimálně na bodech, dám vše."