Novinky

  • 29.04.2024 Neutral Rozhodnutí o změně bodovacího systému bylo odloženo

  • 26.04.2024 Good Nico Hülkenberg bude od roku 2025 jezdit za Stake F1 Team KICK Sauber.

  • 17.04.2024 Good Andretti zprovoznil menší továrnu F1 v Silverstonu

Facebook Instagram

Bourdais se vysmál tomu, že by ještě rok zůstal v USA

Bourdais se vysmál tomu, že by ještě rok zůstal v USA

Aby udělal místo Coulthardovi a ten Alonsovi.

Čtyřnásobný šampion Champ Car Sebastien Bourdais se vysmál současným spekulacím, které jej ještě jeden rok vidí v zámoří, aby u Red Bullu vzniklo místo pro Fernanda Alonsa.

Fernando Alonso opustil McLaren a hledá si místo. Španěl podle všeho chce přestát následující sezonu, než se objeví lepší příležitosti, například u Ferrari nebo BMW, které je na vzestupu. Také proto žádá jednoroční kontrakt. Ten je mu podle všeho ochoten nabídnout i Renault.

Aby mohl Fernando Alonso do Red Bullu, musel by mu někdo z dvojice David Coulthard a Mark Webber uvolnit místo. Oba ale již mají potvrzené smlouvy, podobně jako závodníci Toro Rosso Sebastien Bourdais a Sebastian Vettel. Právě Bourdais měl v Americe ještě rok zůstat, jeho místo by převzal Coulthard a Alonso by nastoupil za Red Bull.

"Spekulace už jednou v plném proudu, že" smál se Bourdais. "Příště nejspíš půjdu za mým kamarádem Scottem Speedem do série ARCA!

Nicméně, příští týden testuji pro Toro Rosso v Barceloně, takže to asi nedopadne. Ale jsem jezdec, ti vše vědí až jako poslední."