Novinky

  • 29.04.2024 Neutral Rozhodnutí o změně bodovacího systému bylo odloženo

  • 26.04.2024 Good Nico Hülkenberg bude od roku 2025 jezdit za Stake F1 Team KICK Sauber.

  • 17.04.2024 Good Andretti zprovoznil menší továrnu F1 v Silverstonu

Facebook Instagram

Seriál pro rok 2008: Z laptopu komentátora TV Nova

Seriál pro rok 2008: Z laptopu komentátora TV Nova

Zákulisní zpravodajství exkluzívně pro Formule.cz

Drazí, čtenáři!

Magazín Formule.cz teprve před několika dny oslavil čtvrté narozeniny. S vypětím všech sil se snažíme provozovat web, který soustředí všechny fandy formulového sportu, i toho jedničkového (formule 1).

Někteří z vás vědí, že nejsme profesionální web, prostě TO milujeme :-) Nešlo by to však bez lidí, kteří tomu bezhlavě a bez odměny věnují svůj volný čas. Já sám jsem jim za to neuvěřitelně vděčný, protože i díky nim se tu setkáváme s lidmi, kteří mají společné zájmy, a i když se mnohdy názorově neshodneme, virtuální tuplák piva si pak společně určitě dáme!

Jedná se zejména o Zdendu Balcara a jeho ženu Petru, Martina Ševčíka, našeho fotografa, který fotí naprosto božské snímky, Petra Kříže a Tomáše Krejčíka, kteří dělají mraky práce v zákulisí, jež není vidět, ale je větší než ta, co vidět je, Michala Berana, bez kterého by FORMULE formulí nikdy nebyla, Michal Mikoláš, kterému bych za nasazení a věrnost platil zlatem, kdybych neměl stříbrný palác, Pavel Fabry, Káťa Macháčková, Marek Zbořil a v neposlední řadě moje božsky (a neuvěřitelně) tolerantní žena Martina a milované děti Matěj a Bára. (Doplním, pokud jsem někoho opomněl :)  )

A jak už se tak stalo (a z našich zpráv jistě víte), budu pro Vás letos komentovat závody a kvalifikace formule 1! Upřímně, jak se to stalo, mi ještě nikdo pořádně nevysvětlil, ale těžit z toho budete Vy, naši čtenáři a diváci TV Nova. Budu Vám totiž přinášet exkluzívní reportáže ze zákulisní práce komentátora i velkých cen formule 1. Doufám, že si tenhle kolotoč společně pořádně užijeme!

Moc se těším, věřím, že Vy také...
Tomáš Richtr

Petr Horák a Tomáš Richtr při komentování závodu Le Mans 2006. Petr Horák je špičkou ve svém oboru a mým snem je komentovat mnohé závody s ním.

Tomáš Richtr, Jan Charouz a Alex Yoong pár vteřin před zahájením studia o závodě 24 hodin Le Mans 2007.