Novinky

  • 09.05.2024 Bad Z FIA odchází generální ředitelka, Natalie Robynová

  • 09.05.2024 Neutral Americký kongres vyšetřuje, proč Liberty odmítla Andrettiho

  • 03.05.2024 Good David Sanchez je technickým ředitelem Alpinu

Facebook Instagram

Jimmy Vasser opráší svou závodnickou kombinézu

Jimmy Vasser opráší svou závodnickou kombinézu

Startovní listina Long Beach se pomalu zaplňuje

Spolumejitel stáje KV Racing Technology Jimmy Vasser včera oficiálně oznámil, že pro závod série IRL/ CCWS v Long Beach, který by se měl stát jakýmsi rozloučením s érou CART/CCWS, se vrátí do kokpitu závodního vozu.

V dalších vozech Panoz PD-01 týmu Jimmy Vassera a Kevina Kalkhovena nastoupí Will Power a Oriol Servia. Sponzorem Vasserova vozu bude společnost Plantronics, která tento týden podespala sponzorskou smlouvu se stájí KVR Technology a po zbytek sezóny bude sponzorem vozu Oriola Servii.

"Neseděl jsem v kokpitu monopostu po dva roky, ale bude pro mne velká čest být součástí finálového závodu éry CART/CCWS a doufám, že si k tomu ještě užijeme spoustu zábavy," nechal se slyšet Jimmy Vasser, který bude pilotovat vůz se startovním číslem 12. " Kromě toho bude skvělé zase závodit před jihokalifornskými fanoušky, kteří mne tolik podporovali po celou mou kariéru."

Závod v Long Beach se pojede ve stejný víkend jako závod IndyCar Series v Motegi v Japonsku a bodově bude hodnocen podle pravidel série IndyCar, do které se bude bodově započítávat.