Novinky

  • 09.05.2024 Bad Z FIA odchází generální ředitelka, Natalie Robynová

  • 09.05.2024 Neutral Americký kongres vyšetřuje, proč Liberty odmítla Andrettiho

  • 03.05.2024 Good David Sanchez je technickým ředitelem Alpinu

Facebook Instagram

Massa si i přes nepovedenou kvalifikaci věří na titul

Massa si i přes nepovedenou kvalifikaci věří na titul

"Nikdy nevíte, co se přesně stane."

Felipe Massa i nadále věří, že jeho naděje na letošní titul mistra světa jsou stále naživu, přestože se mu dnes kvalifikace na Velkou cenu Japonska dvakrát nepovedla, když skončil až pátý a jeho hlavní rival Lewis Hamilton získal pole-position.

"No, samozřejmě, že šance tu pořád je. Před námi je ještě 30 bodů. Jak jsem řekl, dnešní výsledek nevypadá dobře, ale neznamená to, že zítra to bude stejné.

Musíme stále bojovat do posledního kola posledního závodu. Nyní je ještě brzy na závěry. Musíme stále bojovat a uvidíme, jak se závody vyvinou a jestli se nám podaří změnit situaci nebo ne. Pokud se to podaří, bude to fantastické, pokud ne, zkusíme to opět příští rok."

Podle Massy se na okruhu ve Fudži předjíždět dá, což by mu mohlo pomoci získat v závodě nějaké pozice. Brazilec také řekl, že se necítí být sklíčený po nepodařené kvalifikaci.

"No, potřebujeme zajet co nejlépe. Byl jsem na pole-position v minulém závodě a nezískali jsme žádné body. Nikdy nevíte, co se přesně stane.

Uvidíme, co se dá dělat a musíme udělat maximum. A na konci závodu uvidíme, jestli jsme odvedli fantastickou práci, dobrou práci, nebo špatnou práci."