Novinky

  • 09.05.2024 Bad Z FIA odchází generální ředitelka, Natalie Robynová

  • 09.05.2024 Neutral Americký kongres vyšetřuje, proč Liberty odmítla Andrettiho

  • 03.05.2024 Good David Sanchez je technickým ředitelem Alpinu

Facebook Instagram

Rosberg věří, že se úspěch Williamsu brzy dostaví

Rosberg věří, že se úspěch Williamsu brzy dostaví

Tým ale nesmí polevovat a nadále se musí zlepšovat.

Nico Rosberg tvrdí, že Williams musí stále zvyšovat tempo vývoje, aby byl schopen bojovat na špici a konečně dosáhnout na stupně vítězů.

Williams letos se svým monopostem FW31 zaznamenal velké zlepšení a doufá v brzké umístění mezi nejlepšími třemi, které bude zásluhou jeho výkonnosti, ne šťastné souhry okolností.

"Naše výkonnost na Silverstonu, ve skutečnosti i v Turecku, mi dodala spoustu optimismu." řekl Rosberg. "Tým odvádí opravdu dobrou práci, co se týče vývoje, a na trati se to ukazuje.

Na Silverstonu jsme opět skončili na pátém místě a tyto body nás v Poháru konstruktérů posunuly o další místo výš. Nyní se ve zbytku sezóny musíme nadále takto zlepšovat. Snad budeme brzy na pódiu."

I Rosbergův týmový kolega Kazuki Nakadžima sdílí tento optimismus a věří, že dobrý výsledek už je na dosah, ačkoliv vyjádřil určitou frustraci kvůli nedávným šancím, které mu proklouzly mezi prsty.

"Silverstone byl dobrý závodní víkend do prvního stintu, kdy bylo skutečně těžké jakkoliv se posunout vpřed a propásli jsme nějaké šance, což nás stálo umístění na bodech. Není to o tom, že bychom se měli snažit víc, musíme zkrátka počkat, až to všechno zapadne do sebe."