Novinky

  • 26.04.2024 Good Nico Hülkenberg bude od roku 2025 jezdit za Stake F1 Team KICK Sauber.

  • 17.04.2024 Good Andretti zprovoznil menší továrnu F1 v Silverstonu

  • 12.04.2024 Bad Zemřel Ted Toleman, zakladatel týmu F1

Facebook Instagram

Webber očekává vyrovnanou bitvu o pole position

Webber očekává vyrovnanou bitvu o pole position

Red Bull nečekal, že jeho vůz bude v Montrealu tak rychlý.

Mark Webber očekává vyrovnanou bitvu o pole position pro zítřejší Velkou cenu Kanady. Red Bull před víkendem čekal, že jeho vůz v Montrealu nebude tak silný a McLaren se dostane do výhody, jenže výsledky druhého tréninku poukazují na něco jiného.

Sebastian Vettel byl včera odpoledne nejrychlejší, ovšem jen s těsným náskokem před Fernandem Alonsem a ani třetí Nico Rosberg nebyl příliš daleko. Piloti McLarenu se naopak protrápili k sedmému a jedenáctému místu.

"Mysleli jsme, že by dnes McLaren mohl ukázat víc, ale jsme stále teprve na začátku víkendu," řekl po včerejších volných trénincích Webber. "My jsme docela spokojení s tím, jak dnešní den probíhal. Myslím, že jsme byli rychlostí příjemně překvapeni, což je pro nás dobré.

Zítra nás čeká těsná bitva se všemi, ale auto dnes jelo opravdu dobře, uvidíme, jak to půjde."

Také Webber se včera potýkal s drolením pneumatik, podobně jako Fernando Alonso ale nevidí situaci pro zbytek víkendu tak černě.

"V Montrealu je to vždycky stejné. Tahle trať je velice zrádná, uvidíme, jak to v průběhu víkendu půjde, ale pro tento povrch v Montrealu je to normální.

Měkčí směs není zrovna dobrá, ve skutečnosti je pro většinu lidí dost špatná. V tuto chvíli nefunguje nejlépe, ale v neděli by to mělo být v pohodě."