Novinky

  • 23.03.2024 Good Roman Staněk vybojoval ve sprintu v Austrálii 2. místo

  • 22.03.2024 Good Vettel bude testovat Porsche 963 LMH.

  • 22.03.2024 Good Brown má s McLarenem smlouvu do roku 2030.

Facebook Instagram

HRT by v kvalifikaci chtělo porazit některé ze svých soupeřů

HRT by v kvalifikaci chtělo porazit některé ze svých soupeřů

Pro závod v Číně tým chystá novinky.

Vitantonio Liuzzi nevylučuje, že by v kvalifikaci na nadcházející Velkou cenu Číny mohl porazit některé soupeře z jiných týmů. Optimismus mu dodává slibné vystoupení v Malajsii.

Pilot Hispanie Racing zaostal v kvalifikaci na Velkou cenu Malajsie za virginy Tima Glocka a Jeromeho d'Ambrosia o méně než sekundu a domnívá se, že v Šanghaji se jeho tým může ještě zlepšit.

"Po víkendu v Malajsii jdeme do tohoto závodu s mnohem větší jistotou," řekl Liuzzi, který ze závodu v Sepangu odstoupil osm kol před koncem.

"Jsme přesvědčeni, že tým bude pracovat lépe. Máme mnohem více dat, se kterými můžeme pracovat, a lepší představu o tom, co auto potřebuje. Máme rovněž nějaká vylepšení, která nám pomohou zrychlit a přiblížit se našim soupeřům.

Našim cílem je přiblížit se v kvalifikaci k našim hlavním rivalům a možná je i překonat. Znovu chceme dokončit závod a získat více informací o autu, abychom byli lépe připraveni na evropské závody."


Také Liuzziho týmový kolega Narajn Kartykejan, který odstoupil ze závodu v Malajsii velmi brzy, by se rád kvalifikoval lépe a viděl cíl.

"Podmínky jsou kvůli nižším teplotám od Malajsie velmi odlišné, takže musíme F111 trati přizpůsobit a z našeho nového balíčku vylepšení získat to nejlepší,"
řekl Kartykejan.

"Cílem týmu je kvalifikovat se na dobré pozici a já osobně chci závod dokončit."