Novinky

  • 17.04.2024 Good Andretti zprovoznil menší továrnu F1 v Silverstonu

  • 12.04.2024 Bad Zemřel Ted Toleman, zakladatel týmu F1

  • 08.04.2024 Bad Další Albonovo poškozené šasi letí do Silverstonu.

Facebook Instagram

Ecclestone: Za tchýni bych nezaplatil ani penci

Ecclestone: Za tchýni bych nezaplatil ani penci

Nové zprávy o únosu tchýně bosse F1.

Britské noviny Sunday Times zjistily pár detailů o únosu a vysvobození Aparecidy Schunckové, tchýně Bernieho Ecclestona. Únosci Schunckovou hrozili popravou a Ecclestone měl její hlavu dostat v papírovém nákupním pytlíku, pokud nezaplatí 28 milionů britských liber. Částka byla později zvýšena na £39 milionů.

Skupina pachatelů Schunkovou unesla z jejího dobře chráněného domu tak, že se vydávala za doručovací službu, která dovezla balík. Policie ji pak vystopovala na statku v blízkosti města Cotia díky mobilnímu telefonu jednoho z pachatelů. Pachatelé nedostali žádné peníze a Ecclestone už o pár dní později neváhal o události žertovat.

"Všichni moji přátelé vědí, že bych za tchýni nezaplatil ani penci, ačkoli mohu říct, že je to dobrá tchýně," nechal se slyšet Ecclestone.

Jednomu z mužů je 19 a druhému 23 let a ani jeden z nich ještě nebyl stíhán za takhle závažný trestný čin, ale starší z nich už byl odsouzen za krádež. Jeho otisky prstů se našly v automobilu Ford Fiesta patřícím Aparecidě Schunckové odstaveném 40 kilometrů od jejího domu. Policie zadržela i pilota Ecclestonova vrtulníku, který měl údajně únos zorganizovat a pátrá po dalších komplicích.

"Chci jen, aby byli tito zločinci zavření do vězení, aby už nemohli unést nikoho dalšího v Sao Paulo," řekla Schuncková poté, co byla otřesena, ale nezraněna převezena do nemocnice.